Geüpdatete beleid en informatie

Onze boodschap aan de wereldwijde reisgemeenschap

Bij FlixBus Huren is het welzijn en de veiligheid van onze passagiers onze hoogste prioriteit. De missie van FlixBus Huren is om de veiligste en meest comfortabele reiservaring te garanderen. We blijven ons volledig inzetten voor die missie, zeker in tijden van onzekerheid. Of u nu op reis bent of bezig bent met het plannen van een reis, wij zijn er om u te helpen op welke manier dan ook.

Kunnen we nog steeds met FlixBus Huren reizen?

Ja, FlixBus Huren is operatief. Echter, moeten wij lokale en Europese reisrestricties volgen. Je kunt informatie over de impact van COVID-19 op Europese reizen vinden op de volgende WHO website. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de reisbeperkingen die gelden als jouw reis plaatsvindt. Als je reis plaatsvindt in een regio die betroffen is dan kan ons serviceteam je helpen.

Let op, in verband met de Covid-19 situatie gelden de volgende extra maatregelen:

  • Het is verplicht om tijdens de reis een mondkapjes te dragen en deze dienen de passagiers zelf mee te nemen.
  • Er moet een passagierslijst met voor-en achternamen worden meegebracht tijdens de reis.
  • Bij reizen die in Nederland plaatsvinden moet de volgende gezondsheidsverklaring (pagina 4) worden ondertekend en worden meegebracht tijdens de reis.

Welke opties heb ik als ik al een reservering heb?

Tijdens de crisis blijft FlixBus Huren maximale flexibiliteit bieden: je kunt jouw reis wijzigen of kosteloos annuleren tot 14 dagen voor vertrek.

a. Stel uw reis uit

Als je jouw reisplannen wilt wijzigen, helpt onze klantenservice je graag! Je kunt de vertrekdatum van je reis eenvoudig wijzigen naar een latere datum.

b. Annuleer jouw reis

Als je jouw reis wilt annuleren, staat onze klantenservice voor je klaar. Stuur ons een e-mail naar huren@flixbus.nl met het verzoek om uw reis te annuleren, en wij sturen u zo snel mogelijk een e-mail ter bevestiging van uw annulering.

Annuleren is kosteloos tot 14 dagen voor vertrek.

De laatste informatie over de lokale omstandigheden

We moedigen onze gemeenschap aan om het laatste nieuws en de mededelingen van de relevante autoriteiten zorgvuldig en volledig te lezen. Om u te helpen gezond te blijven en op de hoogte te blijven van de verdere ontwikkelingen, stellen wij voor deze websites van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te bezoeken: WHO coronavirus Q&A (COVID-19) en WHO dagelijkse updates.

Heeft u vragen?

Als u ondersteuning of hulp nodig heeft, kunt u ons contacteren op: huren@flixbus.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.