Bus huren in Brussel

Bus huren in Brussel
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Busverhuur met chauffeur in Brussel

Ben je op zoek naar een bus met chauffeur in Brussel? Zoek niet verder! FlixBus Huren heeft touringcars met verschillende passagierscapaciteiten ter beschikking. Een groepsreis in België voor 20, 50 , 100 of meer personen, voor 1 dag of 1 week, een eenvoudige rondreis of een excursie met stops, al jouw projecten zijn mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen is de datum, de locaties en het aantal deelnemers in te vullen op de website, en wij regelen je busverhuur van A tot Z. Al onze aanbiedingen zijn "all-inclusive"; met de genoemde ritten, de service van een ervaren professionele chauffeur en eventuele extra kosten zoals tol of parkeren.
 

Hoeveel kost het om een bus te huren in Brussel?

Een autocar huren in Brussel wordt al snel rendabel voor een groepsreis. Voor de huur van een bus binnen Brussel, voor een retour op één dag, beginnen de prijzen bij 250€ voor 25 personen en 300€ voor 50 reizigers.

Afhankelijk van je reisplan ben je vrij om een bus in België te boeken voor een enkele reis, een retourreis, een rondreis met haltes, of zelfs om een pendeldienst op te zetten voor bijvoorbeeld een evenement dat je organiseert. FlixBus Huren staat tot je dienst en biedt je de meest geschikte busoplossing voor je project. De prijs van de busverhuur in Brussel omvat alles wat je nodig hebt.

Gebruik onze online prijscalculator en ontvang nu een exacte prijs voor jouw reis. Het enige wat je hoeft te doen is de datum, de locaties, de vertrektijden en het aantal deelnemers invoeren, en onze website toont je onmiddellijk de kosten voor je reis. Is je reis wat complexer dan een eenvoudige heen/terug? Of wil je een bus met een speciale inrichting, zoals een microfoon en luxere stoelen voor een professionele presentatie tijdens de reis? Niets is eenvoudiger! Neem rechtstreeks contact op met onze adviseurs, zij passen je offerte aan en sturen je deze zo snel mogelijk per e-mail toe.

Huur een bus naar Brussel

De hoofdstad van België biedt een zeer ruime keuze aan bezienswaardigheden om te bezoeken. Een daarvan zou wel eens een unieke gelegenheid kunnen zijn om in de toekomst een groepsreis per bus naar Brussel te organiseren!

  • Centrum voor conferenties:  Square Brussels Meeting Centre
  • Concertzalen:  Studio 4 | Muffatwerk | Vorst National
  • Sportcentra:  Koning Boudewijnstadion
  • Musea en ontdekkingen:  Manneken Pis | Grote Markt | Atomium | Galeries Royales Saint-Hubert | Koninklijk museum voor Schone Kunsten | Brabantstraat
  • Luchthaven:  Brussel-Zaventem Luchthaven (BRU)
  • Evenementen:  Brussels summer festival | Irisfeesten | Festival Couleur Café | Festival van de wetenschappelijk film van Brussel

Ontdek Wallonië en Vlaanderen per bus vanuit Brussel

Brugge

Bus huren naar Brussel - Brugge

Brugge, de hoofdstad van West-Vlaanderen, ligt op slechts anderhalf uur van Brussel. Het charmante Brugge verleidt met zijn architectuur en kanalen, die het de bijnaam “Venetië van het Noorden” verlenen. Toeristen verkennen graag de grote markt, de Basiliek van het Heilig Bloed, zonder natuurlijk de lokale culinaire specialiteiten zoals chocolade en het beroemde Belgische bier te vergeten. Of je nu een persoonlijk of professioneel verblijf plant, je verplaatsing plannen per bus vereenvoudigt je organisatie! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de logistiek door je busreservering aan FlixBus Huren toe te vertrouwen. 

Gent

Bus huren naar Brussel - Gent

Gent, de hoofdstad van Oost-Vlaanderen, is een van de gezelligste studentensteden van België en ligt op slechts een uur rijden van Brussel. De universiteit en tal van hogescholen maken van Gent een must. De stad staat ook bekend om haar rijke culturele erfgoed. Gent telt vele musea en kunstcollecties, een internationaal gerenommeerd hedendaags dansgezelschap en organiseert jaarlijks een Internationaal Filmfestival. Wacht dus niet langer, huur je bus naar Gent met FlixBus Huren!

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

​​​​

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte

​​​​​​

​