Skip to main content

Bus huren voor 20, 50 of meer personen

Interesse in het huren van een bus voor 20, 50 of meer personen? Bij ons huur je een bus voor zowel kleine als grote groepen.

Bus huren voor 20, 50 of meer personen
Bestemming invullen en een directe offerte ontvangen

Capaciteit voor iedere gelegenheid
Busmiete für große Gruppen

Grote groepen

Zoek je een bus voor 20, 30 , 50 personen of meer? FlixBus Huren heeft voor alle denkbare groepen een passend aanbod. Voor de berekening van de directe offerte is de groepsgrootte niet van belang, maar de prijs per persoon gaat bij grote groepen natuurlijk omlaag.

Alle Kosten inklusive

Offerte op maat

Met FlixBus Huren krijg je de juiste oplossing voor je individuele en specifieke behoeften. Je kunt extra diensten aanvragen, zoals het vervoer van mensen met een handicap, een toilet aan boord of een aanhager voor extra bagage.

Vielfältiger Fuhrpark

Veelzijdige busvloot

FlixBus Huren heeft altijd het juiste voertuig voor jouw behoeftes. Ben je met een grote groep? Wij beschikken over luxe bussen met 50 tot 78 zitplaatsen, die beginnen bij een lengte van 12 meter en die van alle gemakken zijn voorzien voor zowel nationale als internationale reizen.

Bussen met veel zitplaatsen

Er zal altijd worden gekozen voor de beste reisoptie die past bij het door jou aantal gekozen plaatsen. Voor kleinere groepen, schoolreizen, bedrijfsuitjes, verenigingen of grote groepen - FlixBus Huren heeft altijd een passend aanbod. Huur voor een grotere groep bijvoorbeeld één van onze dubbeldekkers of voor kleinere groepen juist een minibus.

Het juiste busformaat

Boek een hele bus voor eenmalig transport naar evenementen, feesten, dagtochten en georganiseerde reizen met reisleiding of sightseeing trips. Voor kleinere groepen hebben we minibussen voor korte en middellange afstanden. Over het algemeen beschikken we over voertuigen die alle wensen kunnen invullen.