Bus huren voor 20, 30, 50 of meer personen

Mieten Sie einen Reisebus mit Fahrer in verschiedenen Größen
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

U wilt een bus huren voor een door u gewenste groepsgrootte?

Bus mit Fahrer mieten

Voor grote groepen

U bent op zoek naar een bus voor 20, 30, 50 of meer personen? FlixBus Huren heeft een passend aanbod voor alle denkbare groepsgroottes. Voor de berekening van de directe prijs is de groepsgrootte zelf niet van belang, maar voor de afzonderlijke reizigers wordt het bij grotere groepen wel goedkoper.

Passendes Angebot für alle Anfragen

Oplossingen op maat

Met FlixBus Huren kunt u een geschikte oplossing vinden voor uw specifieke behoeften. U kunt extra services aanvragen, zoals het vervoer van gehandicapten, een toilet aan boord of een aanhanger voor extra bagage.
Zuverlässige und erfahrene Partner

Veelzijdig wagenpark

FlixBus Huren heeft het juiste voertuig voor uw doeleinden. Bent u een grote groep? Wij beschikken over Deluxe bussen met 50 tot 78 zitplaatsen, met een lengte van minimaal 12 meter en uitstekend comfort voor nationale en internationale reizen.

Verschillende busafmetingen en modellen

Wij kiezen altijd het beste busmodel voor het door u benodigde aantal zitplaatsen. FlixBus Huren heeft de passende oplossing voor onder andere schoolreisjes, verenigingen, particuliere feesten en bruiloftsgasten! Huur een Gran Turismo bus voor grote groepen of een minibus voor kleinere groepen.

Als u bij de prijsberekening het aantal passagiers opgeeft, selecteren wij automatisch het juiste busmodel voor u. U kunt zich op de voorbereiding van de reis concentreren en wij organiseren uw vervoer in de bus met onze eigen buschauffeur. Als het busmodel (bijv. een dubbeldekker) voor uw reis belangrijk is of u wilt graag een groene FlixBus huren, dan voegt u dit tijdens het boekingsproces toe in het opmerkingenveld.

De juiste uitrusting

Huur een reisbus voor het vervoer naar evenementen, feesten, dagjes uit, georganiseerde reizen met vrienden, rondleidingen of excursies. Niet alle bussen beschikken over dezelfde uitrusting, maar we garanderen bij alle bussen airconditioning en vanaf een boeking van meer dan 30 personen en een reisduur van meer dan 2 uur of vanaf 120 km een toilet aan boord.

Over het algemeen beschikken we over voertuigen die op alle wensen kunnen worden afgestemd en implementeren we graag uw ideeën.Bij FlixBus Huren zijn er drie hoofdcategorieën van reisbussen: de minibus, de klassieke Gran Turismo en de dubbeldekker. Maar welk busmodel past nu het best bij uw ideeën en voor hoeveel personen is elk model?

Wilt u graag weten wat voor bussen we in de aanbieding hebben? Hieronder presenteren we de busmodellen met foto's:

Bus huren voor 20 personen: De minibus

Der Minibus von FlixBus mieten

Voor kleinere groepen biedt FlixBus Huren huuroplossingen voor kleine bussen met chauffeur. Kleine bussen zijn een goedkoper alternatief dan het organiseren van meerdere auto's of het kopen van afzonderlijke treintickets. En of uw reisgroep nu een daguitstapje maakt of dat het een bedrijfsuitje is, samen reizen is altijd een perfecte manier om de teamgeest te versterken!

Uitrusting:

Een minibus heeft over het algemeen een capaciteit van 15 tot 20 zitplaatsen. Vanwege de compacte afmetingen is er geen toilet aan boord en hangen er geen beeldschermen. Verder heeft een kleine bus slechts beperkte bagageruimte in de kofferbak. Als u veel ruimte nodig heeft voor uw bagage, raden wij een groter busmodel aan.

Aanbevolen voor:

 • Bedrijfsuitjes: seminars, teambuilding, zakenreizen, etc
 • Transport van de gasten tijdens een evenementg
 • uchthaventransfers

Let op: de minibus is erg populair! Reserveer uw boeking zo vroeg mogelijk om zeker te zijn dat er nog een bus beschikbaar is voor uw excursie. En natuurlijk is bij FlixBus Huren ook bij kleinere reisgroepen de chauffeur inbegrepen!

Bus voor 30-50 personen: de Gran Turismo-bus

Der Gran Turismo Bus bei FlixBus Mieten

Voor een uitstapje met een groep van ca. 30 tot 50 personen is de Gran Turismo de perfecte bus voor u. Deze bus is een echte klassieker en zowel efficiënt als praktisch! Door een grote reisbus te huren bespaart u veel ergernis en rompslomp, want u hoeft geen parkeerplaatsen te zoeken voor meerdere auto's en u reist direct samen in één groep. Zo komt iedereen tegelijk aan.

Uitrusting:

Over het algemeen zijn alle reisbussen met meer dan 30 zitplaatsen bij FlixBus Mieten grote touringcars met airconditioning en toiletten aan boord. GT-bussen hebben over het algemeen centrale beeldschermen, maar dit kunnen we niet in al onze GT-bussen garanderen. Als u deze nodig heeft voor uw reis, geef uw wens dan aan in het opmerkingenveld tijdens de reservering.

Aanbevolen voor:

 • Schoolreizen
 • Dagtochten met reisleiding

Huurkosten busBus Mieten Kosten

Bus voor 80 personen: Dubbeldekker-reisbus

Doppeldecker mieten

Busverhuur voor groepen met 80 zitplaatsen

Moet u veel passagiers vervoeren? Waarom kiest u dan niet voor een Grand Tour-bus met een tweede verdieping? Met een capaciteit van 78 tot 83 zitplaatsen reist uw hele groep in één voertuig!

Uitrusting:

Dankzij de zeer grote capaciteit biedt de bus met 80 zitplaatsen het beste comfort. De meeste bussen hebben een toilet aan boord, beeldschermen met entertainmentsystemen en airconditioning.

Aanbevolen voor:

 • Grote nationale en internationale evenementen
 • Sportevenementen: transport van het team en de uitrusting

Opmerking over het parkeren:

Er moet worden gecontroleerd of de afmetingen en het gewicht van de bus met 80 plaatsen overeenkomen met de regels voor de openbare parkeerplaats.  Verder moet u er zeker van zijn dat er voldoende plaats is om de bus op een privéparkeerplaats te parkeren. Onze professionele buschauffeur staat uiteraard altijd voor u klaar, maar het is altijd beter om dit voor de boeking al te controleren.

Ook dubbeldekkers zijn zeer populair bij FlixBus en de beschikbaarheid verschilt sterk per regio. Als er geen dubbeldekker beschikbaar is voor uw groep, stellen wij u graag twee kleinere reisbussen ter beschikking.

Hoe kan ik een bus huren?

Den eigenen Reisebus mit Fahrer könne Sie sich einfach mieten

De prijzen variëren op basis van het type uitstapje: de drie hoofdcriteria zijn de datum, de bestemming en het aantal personen.

Om u een idee te geven van de prijs, geven we hier een voorbeeld van een reis van München naar Berlijn met de terugreis op de volgende dag (ongeveer 6 uur rijden en 600 kilometer):

 • 20 personen: vanaf €1.497 incl. btw (vanaf €75 per persoon)
 • 50 personen: vanaf €1.692 incl. btw (vanaf €34 per persoon)
 • 100 personen: vanaf €3.384 incl. btw (vanaf €34 per persoon)

Hoe kan ik een prijsberekening voor een reisbus ontvangen?  

Dat is heel eenvoudig. Vul in de eerste stap uw basisgegevens (datum, bestemming, aantal passagiers) in voor een eerste online directe offerte. In de tweede stap kunt u direct online boeken of een offerte per e-mail opvragen als u er liever eerst over wilt nadenken – de prijs blijft gedurende 7 dagen gegarandeerd!

Bel bij vragen naar een van onze servicemedewerkers op +49 (0) 89 235 135 156 (maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur) of stuur ons een e-mail.

Let erop dat we voor gecharterde reizen geen groene FlixBus verhuren. Die worden alleen voor het lijnverkeer gebruikt.

Naar de contactpagina

Speciale wensen? De bus kan naar wens worden aangepast

Omdat iedere groep en iedere reis uniek is, weten wij dat sommige uitjes wat veeleisender zijn dan andere. Of u nu een speciaal busmodel nodig heeft, de bus wilt versieren of zelfs een speciale uitrusting nodig heeft, vraag hiernaar bij het reserveren van de bus. Wij zullen ons uiterste best doen om de juiste bus voor u klaar te zetten!

De versiering:

Het is mogelijk om de bus voor een speciale gelegenheid te laten versieren. Bijvoorbeeld voor voetbalfans, verjaardagen of bruiloften kunt u de reisbus passend laten decoreren. Vraag per e-mail of telefonisch of uw idee haalbaar is en welke alternatieven er zijn.

De uitrusting:

Er zijn veel busmodellen, -groottes en -merken. Wij proberen altijd tegemoet te komen aan wensen voor de uitrusting in de bus of speciale wensen voor uw reis. We staan dus altijd open voor speciale aanvragen; stel die gewoon in het opmerkingenveld! Wat voor speciale uitrustingen zijn er bijvoorbeeld?

 • Dvd-speler + beeldscherm
 • TV
 • Microfoon
 • GPS
 • Aanhanger