Een bus huren voor bedrijfsuitje

Bus huren voor bedrijfsuitje
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Busverhuur voor ondernemingen, zakenreizen en bedrijfsuitjes

Reizen voor grote groepen

Flexibel een bus op maat

Wil je met je hele bedrijf, team of met klanten reizen? Wij hebben de juiste bus voor jou en voor elke groepsgrootte. Is de groepsgrootte nog niet bekend? Wijzigingen en kostenloos annuleren is tot 14 dagen voor vertrek mogelijk. Je kunt dus makkelijk en flexibel boeken bij FlixBus Huren!

Alle kosten inclusief

Persoonlijke service

Het team van FlixBus Huren helpt je graag bij het plannen van je reis. Wij zijn voor al je vragen per e-mail beschikbaar. De medewerkers van FlixBus Huren zijn ervaren op het gebied van professionele busreizen voor bedrijven en zakelijke partners.

Veiligheid & comfort

Een betrouwbare partner

Wij garanderen een volledige inzet en goede organisatie voor het perfecte verloop van je reis. Wij willen graag herinnerd worden als een betrouwbare partner en zien het als onze opdracht de juiste bus voor jou, het personeel of zakelijke partners te vinden. Je hoeft alleen nog maar in te stappen.

Voor alle bedrijfsevenementen en beurzen

Heb je al het volgende evenement in gedachten?  Dan is FlixBus Huren de juiste partner voor het organiseren van het privé-transport van je groep. Of het nu gaat om een personeelsuitje, beursbezoek, teamevenement, kerstfeest, conferentie, vergadering of training, we helpen je graag met onze bussen. Grijp nu je kans en profiteer van onze ervaring en gekwalificeerde klantenservice! Op aanvraag kunnen we ervoor zorgen dat je persoonlijke chauffeur en bus de hele dag bij jullie blijven.

Moeiteloos een bus huren

Een evenement met je hele bedrijf of team organiseren is een uitdagend project. Daarom willen we je graag ondersteunen met de logistiek en organisatie van je volgende bedrijfsuitje of -evenement.  In samenwerking met onze vele lokale buspartners, coördineren we een individuele op maat gemaakte reis voor je bedrijf! Ons ervaren team van specialisten bied je een volledig service met betrekking tot het vervoer per bus, zodat jij je kan focussen op de overige details van het event. Huur een bus bij FlixBus Huren, bespaar tijd, spaar het milieu en geniet van je teamevent!

Het passende busmodel
Kies het passende busmodel uit voor jouw groepsgrootte

 shuttlebus vliegveldtransfer
Je privé-shuttlebus voor vliegveld-, beurs- of hoteltransfers

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je prijs voor het huren van een bus met chauffeur.