Een bus huren voor een bruiloft

Rent a bus for your wedding
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een bus voor je bruiloft

De huur van een bus voor een bruiloft is voor de hand liggend voor sommigen en een echte verrassing voor anderen! En toch zou het bruidspaar er vaker aan moeten denken! Een privé bus huren met chauffeur voor een huwelijk kan je het leven namelijk heel wat makkelijker maken. Voor het bruidspaar en de getuigen is het een bijkomende zekerheid in het kader van de logistieke organisatie. Voor de gasten is het een leuke verrassing dat jij hun transport hebt georganiseerd naar het trouwfeest. Bussen van alle grootten beschikbaar, prijsofferte online, gratis annuleren en wijzigingen tot 14 dagen voor het vertrek. Wil je nog meer weten?

3 goede redenen om een bus te huren voor je huwelijk

Een bus huren voor een bruiloft

Maak je leven makkelijker op je huwelijksdag en huur een bus die perfect aansluit op jouw wensen. Hier volgen 3 concrete voorbeelden om het transport van je gasten op jouw trouwfeest te vergemakkelijken.

Nr. 1: Organiseer het transport van de gasten voor de huwelijksceremonie

Soms legt het bruidspaar de gasten een programma op dat zeer complex en strak gepland is. Het is meestal een zware en lange dag, die vaak op meerdere locaties plaatsvindt. De burgerlijke huwelijksvoltrekking,  de religieuze ceremonie, een receptie en tot slot het grote feest, hierbij zullen sommige van je gasten alles niet meer kunnen volgen. De oplossing is een bus te huren waarbij de bus beschikbaar blijft tijdens de volledige dag. De chauffeur pikt je gasten op waar en wanneer je maar wilt, stap voor stap. Je kan je eigen programma aan ons voorlegen en wij zorgen dat de chauffeur deze zal volgen.

Nr. 2: Organiseer een pendeldienst tussen de feestlocatie en de hotels

We weten allemaal dat er altijd wel iemand is die bereid is de heenweg naar het feest te rijden, maar niet altijd iemand die de terugweg wil rijden. Iedereen wil graag genieten van het mooie feest en dat begrijpen wij helemaal. Ook daar kan het huren van een bus voor je huwelijk dit probleem oplossen. FlixBus Huren kan een pendeldienst organiseren voor het einde van de avond zodat al je gasten in alle rust kunnen terugkeren naar hun hotelkamer. Iedereen wint, de gasten vieren samen met jullie feest op deze speciale dag en je hebt ervoor gezorgd dat ze veilig naar huis kunnen.

Nr. 3: Vervoer je huwelijksgasten vanuit Nederland, België en Europa

Soms moet het bruidspaar hun gasten helpen om de huwelijkslocatie te bereiken (slechte verbinding met het openbaar vervoer, personen die geen rijbewijs hebben, oudere personen, etc.). Als je een bus huurt voor jouw bruiloft kan je de familie en vrienden samenbrengen op eventueel meerdere locaties en hen vervolgens op laten halen overal in Nederland, België en Europa. Of het huwelijk nu in een Europese stad, in een klein dorp of ergens in de natuur plaatsvindt, wij zullen je gasten erheen brengen.

Een comfortabele vervoersoplossing voor je gasten

Een bus huren voor het bruidspaar

Een bus op maat! Je kan elk type bus huren voor jouw bruiloft. Een minibus met ca. 15 tot 20 zitplaatsen, een touringcar met ca. 50 zitplaatsen of een dubbeldekker voor 80 personen. Je deelt ons het aantal passagiers mee en wij raden je het gepaste type bus aan en garanderen het vervoer van jouw gasten

Zin in een upgrade met een volledig uitgeruste VIP-bus?

Als je specifieke wensen hebt, kun je deze vermelden in de aanvraag van een prijsofferte. Wij kunnen je VIP-touringcars aanbieden die nog beter uitgerust zijn met luxere stoelen, televisieschermen, DVD spelers, etc.).

Je bagage is veilig

Als je een bus huurt met de optie dat de bus beschikbaar moet blijven ter plekke, kan je de bagage van je gasten zonder enig probleem in de kofferruimte van de bus laten. De kofferruimte van de bus is een betrouwbare plaats om al je spullen te laten voor, tijdens en na de huwelijksceremonie. Deze speciale wens kun je aangeven bij de offerte aanvraag.

Een chauffeur die voor alles zorgt

Als je ervoor kiest de bus ter plekke te houden tijdens de dag blijft de chauffeur bij jullie en volgt hij het ritme van het huwelijk met het voorafgesproken schema en de locaties. Het volstaat ons het programma mee te delen tijdens je aanvraag van een prijsopgave en wij zullen onze offerte op maat opstellen. Wij zullen één of meerdere chauffeurs voorzien naargelang de gevraagde werkuren en eventuele afstanden.

Je ontvangt de contactgegevens van de chauffeur één werkdag voor jouw grote dag. Dit betekent dat als je op het laatste moment informatie wilt delen kan je de chauffeur makkelijk bereiken!

De bus versieren

Het bruidspaar vraagt ons vaak of zij de bus kunnen versieren voor het huwelijk. Het antwoord is uiteraard ja! Aarzel zeker niet de bus voor jouw huwelijksgasten te versieren volgens jouw wensen!

Huurprijs van een bus voor jouw bruiloft

De huurprijzen van FlixBus Huren zijn bijzonder competitief. Aarzel dus niet de prijs te berekenen voor een bus voor jouw huwelijk! Onze prijzen omvatten de huur van een bus met chauffeur en alle bijkomende kosten (tol, parkeren en de overnachting/maaltijden van de chauffeur indien noodzakelijk). Dankzij onze voordelige tarieven kan je het budget van je huwelijk volledig in de hand houden, want wij zijn er ons van bewust dat dit vaak geen gemakkelijke opgave is.

Uiteenlopende betalingsmethoden 

De betaling van jouw reis moet uiterlijk 14 dagen voor het vertrek plaatsvinden. Je kan betalen met de volgende methodes:

  • Factuur
  • Credit card
  • Automatische incassco

Directe online prijsofferte

Aangezien jouw huwelijk niet kan wachten, kan je onze online tool gebruiken en direct een prijs berekenen. Het volstaat om de locaties, het aantal passagiers en de data en tijden in te voeren, en met één klik heb je een prijs! Zo snel en eenvoudig is het. Je kan deze online offerte berekening gebruiken voor een retourtje of een enkele rit.  Voor complexere aanvragen, waarbij bijvoorbeeld de bus ter plekke beschikbaar moet blijven of als er een pendeldienst moet worden gereden, kan je ons een e-mail sturen met een beschrijving van jouw plan. Onze adviseurs zullen je een prijsopgave op maat sturen.

  • Voor een onmiddellijke offerte voor jouw project kan je onze online tool gebruiken bovenaan op deze pagina.
  • Je kan ons een e-mail sturen met je gedetaileerde planning van je huwelijksdag: huren@flixbus.nl

Je hebt de volledige vrijheid!

  1. Eenvoudig kostenloos annuleren tot 14 dagen voor vertrek!
  2. Wijzigingen kun je tot 14 dagen voor het vertrek doorgeven!

Geniet hiervan!