Bussen voor grote evenementen huren

Bus für Messe mieten
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Individuele vervoersoplossingen voor grote evenementen

Reizen voor grote groepen

Reizen voor grote groepen

Wij organiseren alle soorten groepsreizen: stedenreizen, sport- en studiereizen, kunst- en cultuurreizen. Voor iedere groepsgrootte wij hebben de passende bus die jullie samen direct naar de bestemming brengt.

Alle kosten inclusief

Alle kosten inclusief

De offerteprijs omvat naast de transfer ook alle overige reiskosten zoals parkeerkosten, tolheffingen en indien van toepassing de verzorging en overnachting van de chauffeur.

Individuele route

Individuele route

We organiseren voor je reisgroep de perfecte op maatgesneden reis. Bij het plannen van de reis gaan wij van je individuele wensen en voorkeuren uit. Tot 14 dagen voor vertrek heb je de mogelijkheid veranderingen door te geven of de reis kostenloos te annuleren.

Jij organiseert voor je bedrijf een reis vanuit meerdere vertrekplaatsen naar een evenement? Of je plant voor verschillende bedrijfslocaties een excursie naar één bestemming? Wij helpen je bij de planning en kunnen op basis van ons Europees buspartnernetwerk alle ritten aanbieden met slechts één contactpersoon. Je persoonlijke aanspreekpartner staat je bij vanaf de eerste aanvraag tot de uitvoering van de reis.

Ons team helpt je graag 

Ons team helpt je graag 

Je persoonlijke contactpersoon staat je tijdens de hele planning terzijde. Wij coördineren alle buspartners, de lokale vertrektijden, de routes en nog veel meer. Hierdoor hoef jij je niet met de details en met meerdere vervoersbedrijven bezig te houden. Ook ter plekke kunnen wij een ervaren collega ter beschikking stellen die de aankomende en vertrekkende bussen zal coördineren.

Jij profiteert van ons Europees partner netwerk

Jij profiteert van ons Europess partner netwerk

Doordat we Europees marktleider zijn in de reizen voor langeafstandsbussen profiteer jij van onze grote en betrouwbare buspartnernetwerk. Wij hebben geen grenzen aan het aantal bussen en kunnen je ook buiten Nederland en België bussen aanbieden vanuit één hand. Wij blijven je centrale aanspreekpersoon en bieden onze service aan in jouw taal.

Zo kan je reis voor een groot evenement met FlixBus Huren eruit zien

Wij hebben als vele reizen voor grote events uitgevoerd. Jouw evenement kan de volgende zijn!

Bijvoorbeeld: jij organiseert een bedrijfsfeest op een beursterrein en je wilt collega's uit 20 Europese vestigingen 's morgens laten aankomen en 's avonds weer naar huis vervoeren. Wij plannen de routes voor je en optimeren deze op basis van de kwaliteit en kosten. Op de reisdag zelf staan wij je graag telefonisch of ter plekke bij.

Hoe je bussen voor het grote event bij ons kunt huren

Met FlixBus Huren kun je gemakkelijk bussen voor je evenement huren. Indien je jouw reisgegevens en speciale wensen niet via onze website www.huren.flixbus.nl kunt invullen, dan kun je contact met ons opnemen via e-mail: huren@flixbus.nl en hier je reisplan beschrijven. Om je een persoonlijke en op maat gesneden offerte voor de busreizen aan te bieden hebben wij een zo specifiek mogelijke omschrijving van de reis en wensen nodig.

Zou je ons daarvoor de volgende informatie kunnen geven?

  • Datum
  • Vertrektijden van de ritten
  • Het vertrek- en aankomstadres en de adressen van de tussenliggende tussenstops
  • Aantal passagiers per rit

Indien alle informatie nog niet bekend is of vaststaat kun je ons een inschatting geven, in plaats van het weglaten van details. Je persoonlijke boekingspartner helpt je graag bij planning tot aan de uitvoering.

Individuele route

Ben je bezig om groepen vanuit verschillende locaties te combineren om zo kosten te besparen? Wij ondersteunen je graag bij het optimeren van je routes en reisgroepen, om je de optimale combinatiemogelijkheden aan te bieden. Hierdoor kunnen jouw gasten op de gewenste locatie worden opgehaald en zonder lange omwegen op tijd op het evenement aankomen.