Shuttlebus huren

Mieten Sie einen Shuttlebus
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Shuttleservice voor je grote evenement

Jij organiseert voor de firma een evenement en hebt een shuttleservice tussen de eventlocatie en het hotel van de gasten nodig? Of je plant een event en je wilt je gasten een bustransfer tussen meerdere locaties aanbieden? Wij ondersteunen je bij het plannen en maken van een persoonlijk shuttleplan.
 

We ondersteunen je graag bij de planning van de shuttles

We ondersteunen je graag bij de planning van de shuttles

Je kunt nog niet inschatten hoeveel zitplaatsen op de geplande vertrektijden nodig zijn, omdat het deelnemersaantal spontaan besloten wordt? Graag staan we je hierbij bij om met onze expertise je te helpen bij de planning.

Jij profiteert van ons Europees partnernetwerk

Jij profiteert van ons Europess partner netwerk

Doordat we Europees marktleider zijn in de reizen voor langeafstandsbussen profiteer jij van onze grote en betrouwbare buspartnernetwerk. Wij hebben geen grenzen aan het aantal bussen en kunnen je ook buiten Nederland en België bussen aanbieden vanuit één hand. Wij blijven je centrale aanspreekpersoon en bieden onze service aan in jouw taal.

Ons team helpt je graag

Je persoonlijke contactpersoon staat je tijdens de gehele planning ter beschikking. Wij organiseren de buspartner, de shuttle tijden, routes en nog veel meer. Hierdoor hoef jij je reizen niet met meerdere vervoersbedrijven af te stemmen. Op aanvraag kunnen wij ook een collega ter beschikking stellen die ter plekke de aankomende en vertrekkende bussen coördineert.

Hoe je bussen voor je shuttlereis bij ons kunt huren 

Voor je shuttlereis kun je heel makkelijk bussen bij FlixBus Huren boeken. Indien je jouw reisgegevens en speciale wensen niet via onze website www.huren.flixbus.nl kunt invullen, dan kun je een e-mail sturen aan: huren@flixbus.nl en hier je reisplan doorgeven. Om je een persoonlijke en op maat gesneden offerte voor de shuttles aan te bieden hebben wij een zo specifiek mogelijke omschrijving van de reis en je wensen nodig.

Zo kan je shuttlereis met FlixBus Huren eruit zien

We hebben al shuttlereizen in allerlei verschillende formaten uitgevoerd. Jouw reis kan de volgende zijn!

Bijvoorbeeld: jij organiseert een groot bedrijfsevement en je gasten zijn in verschillende hotels ondergebracht. Hierdoor heb je shuttleritten nodig op meerdere tijden tussen de hotels en de evenementlocatie. Wij plannen de busroutes en de vertrektijden en helpen je op basis van onze ervaring bij het perfect uitvoeren van de ritten. Op de reisdag zelf staan we je graag telefonisch of indien gewenst ter plekke tot beschikking.

Zou je ons hiervoor de volgende informatie kunnen verstrekken?

  • Datum
  • Vertrektijden van de ritten
  • Het vertrek
  • en aankomstadres en de adressen van de tussenliggende tussenstops
  • Aantal passagiers per transfer

Indien alle informatie nog niet bekend is of vaststaat kun je ons een inschatting geven, in plaats van het weglaten van details. Onze persoonlijke aanspreekpartner staat je graag bij van de planning tot aan de uitvoering van de reis.

​ ​

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

Een bus huren voor een bruiloft
Organiseer makkelijk en goedkoop het busvervoer van je bruiloftsgasten