Huur van een bus voor de organisatie van feesten

Huur een bus om feest te vieren
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een bus om feest te vieren

Heb je zin om een feestje te bouwen? Het maakt niet uit of je in een club of eventlocatie of liever ergens buiten een party organiseert voor je familie of vrienden, huur een bus voor elke gelegenheid! Voor een avondje met 10, 50 of honderden gasten, FlixBus Huren heeft voor alles een oplossing, aangepast aan jouw wensen en plannen. Al onze minibussen, touringcars en dubbeldekkers zijn inclusief een professionele chauffeur. Zo kan jij je concentreren op jouw plannen, wij organiseren het vervoer in heel Nederland, België en Europa voor jouw evenement.

Huur een bus voor je avondje uit

Een bus huren om feest te vieren

De passende bus voor elk feestje

FlixBus Huren past de grootte van de bus aan naargelang het feestje. Jij deelt ons het aantal passagiers mee en wij zoeken de juiste bus die bij jullie groepsgrootte past:

 • Minibus voor 20 personen
 • Touringcar voor 50 personen
 • Dubbeldekker voor maximaal 80 personen

Enkele reis, heen- en terugreis, shuttle of een bus die de hele tijd ter plekke beschikbaar blijft

Aangepast aan de planning van de avond kan een eenvoudige retourreis volstaan om jullie naar de partylocatie te vervoeren. Op wens kan de bus ook beschikbaar blijven ter plekke tijdens de duur van het feestje. Of je party nu 1 dag of 1 week duurt, de touringcar zal dan voortdurend ter plekke blijven. Als je de bus ter plekke wilt houden, volstaat het om dit te vermelden in de reservering. Daarbij hoef je alleen de ritten ter plekke aan te geven met de bestemmingen, data en tijden. Wij kunnen dan de juiste type bus en aantal chauffeurs plannen op basis van het aantal deelnemers, de hoeveelheid bagage en de totale reis.

Directe gratis prijsofferte

Huur van een bus met vrienden

Onmiddellijke prijsopgave voor de huur van een touringcar

Wacht niet langer om een bus te huren voor jouw feestje! Bereken nu je prijs voor de huur van een bus door slechts 3 gegevens in te voeren in onze online tool:

 • Datum en vertektijden van de reis
 • Vertrek- en eindpunten
 • Aantal gasten op het feestje

Elke offerte, online via onze website of opgesteld door onze adviseurs, is uiteraard volledig vrijblijvend en gratis. Elke prijsopgave omvat de huur van een bus, de ervaren chauffeur en alle bijkomende kosten (tol, parkeren en de overnachting/maaltijden van de chauffeur indien noodzakelijk). Mocht je de bus ter plekke willen gebruiken, dan kun je dit aangeven in het commentaarveld.

Om je een idee te geven van onze beste prijzen vind je hier een concreet voorbeeld: voor een dagretour tussen Parijs en Lille is de prijs ongeveer voor 25 passagiers €750, 50 passagiers €850 en 100 passagiers €1700.

Reservering en betalingsmethoden

Zodra je prijs is berekend voor de huur van je bus voor je feestje kan je rechtstreeks reserveren via de website, of een offerte aanvragen die je via e-mail ontvangt. De offerte die je per e-mail ontvangt blijft 7 dagen geldig.

De betaling moet pas uiterlijk 14 dagen voor vertrek plaatsvinden via factuur, automatische incasso of credit card.

Prijzen en betalingsmethoden

Vraag een volledig uitgeruste bus aan voor je feestje

Wil je een volledig uitgeruste bus voor deze speciale gelegenheid? Je kan deze specifieke wensen aangeven tijdens de reservering.  We kunnen je geen danspaal beloven of een DJ mengpaneel achterin de bus, maar je kan specifieke apparatuur aanvragen voor je avondje uit en wij zullen ons best doen dit voor jullie te organiseren:

 • DVD-speler en televisieschermen
 • Microfoon

Professionele feest & evenement organisaties

Ben je een professionele evenement organisator en je moet de complexe logistieke taken beheren? FlixBus Huren organiseert ook voor zeer grote feesten en evenementen de coördinatie van meerdere bussen. Hier krijg je een voorbeeld van het aanbod van FlixBus Huren:

 • Transport in Nederland en Europa
 • Van honderden tot duizenden deelnemers
 • Vertrek vanaf meerdere locaties naar één bestemming
 • Eenvoudige retourreizen of een volledig schema met pendeldiensten op maat voor ieder evenement
 • Directe gratis offerte
 • Wijzigen en gratis annuleren tot 14 dagen voor vertrek