Een bus voor de kinderopvang huren

Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Busreizen voor kinderopvang groepen

Reizen voor grote groepen

Makkelijke en flexibele planning

Gebruik ons aanbod met flexibele boekingsopties en kies het busvervoer dat bij jouw kinderdagverblijf past. Veranderen je plannen? Dan kun je tot 14 dagen voor vertrek alle reisgegevens veranderen of de reis gratis annuleren. Onze offerte is inclusief alle kosten en de prijs wordt overzichtelijk per persoon en totaal getoond.

Alle kosten inclusief

Persoonlijk reizen met je groep

Als je een langere tussenstop of een bijzondere route wilt rijden met de touringcar, dan kun je dit heel gemakkelijk bij je aanvraag als commentaar invullen.Wij zijn gespecialiseerd op het privé groepsvervoer van crèches, BSO's, kleuterscholen of kinderdagverblijven groepen. Voor ieder gewenste persoonsaantal hebben wij de passende bus.

Veiligheid & comfort

Veiligheid & comfort

Bij FlixBus Huren zijn de hoogste veiligheidsstandaarden vanzelfsprekend en bieden we alleen gecertificeerde en moderne bussen aan met ervaren chauffeurs. Op aanvraag kunnen wij een toilet in de bus garanderen. Bij het plannen van de reis houden wij rekening met de wettelijke rust-en rijtijden van de chauffeur. Daarnaast zijn busreizen in vergelijking met andere vervoersmiddelen zeer milieuvriendelijk en veilig.

Hoe vraag ik een kostenloze offerte aan?

Hoe vraag ik een kostenloze offerte aan?

Plan je een uitje met collega's of het vervoer van de hele kinderopvang? Een autobus huren voor een dagopvang kost niet zoveel als je denkt! Onze touringcar met persoonlijke chauffeur brengt jou en alle kinderen veilig en comfortabel naar jullie bestemming. Wij ondersteunen je graag bij de organisatie van je reis en zijn persoonlijk te bereiken via e-mail: huren@flixbus.nl. De chauffeur en de overige reis- en servicekosten zijn inbegrepen in de prijs en ter plekke zal er een vriendelijke chauffeur zijn die jullie zal helpen.

In slechts enkele stappen ontvang je een persoonlijke offerte: 

Vul de adressen, datum, vertrektijden en persoonsaantallen in en druk op 'prijs berekenen' en je ziet direct de prijs voor jouw reis. Zo snel kun je de definitieve prijs berekenen, zonder te wachten of verborgen kosten. De vrijblijvende offerte kun je naar je e-mail laten sturen of je kunt direct kostenloos reserveren op de website.

Betrouwbare en ervaren partner

Betrouwbare en ervaren partner

In een gehuurde reisbus kan de hele kinderdagopvang groep samen zitten en verlies jij niet het overzicht. De bus voor jouw crèche of BSO is veilig, betrouwbaar en flexibel. De busreis kunnen wij helemaal naar jouw planning aanpassen zodat er geen problemen ontstaan zoals bij andere vervoersmiddelen (begrensde zitplaatsen, overstapproblemen, geen ruimte voor bagage). Vraag nu heel gemakkelijk via onze website een vrijblijvende offerte aan voor het volgende kinderopvanguitje.

 

Rent a tour bus
Kies het passende busmodel uit voor jouw groepsgrootte

Een bus huren voor een bruiloft
Organiseer makkelijk en goedkoop het vervoer van je bruiloftsgasten

Skivakantie
Huur een touringcar voor je volgende wintersportvakantie