Huur een bus voor je schoolreisje

Huur een bus voor je schoolreis
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een bus voor je schoolreisje in Nederland, België of Europa

Bereid je een schoolexcursie voor? Jouw leerlingen hebben geluk! Wij willen je hierbij graag helpen. We beseffen heel goed dat er heel wat te organiseren valt en dat je toestemmingen en budget moet aanvragen. Om die reden moet de huur van een bus voor jouw excursie eenvoudig blijven zodat jij je kan focussen op alle andere dingen. Met FlixBus Huren reis je veilig en vertrouwd door heel België, Nederland en Europa. Wij bieden je oplossingen voor de meest uiteenlopende projecten, van kleine studiegroepen van 15 leerlingen, een klas van 30 leerlingen of een reis met de hele school van meer dan 100 scholieren. Jij stelt het programma samen en wij zullen je een inclusieve prijsopgave sturen voor de huur van de bus met professionele chauffeur. Met FlixBus Huren ben je zeker dat je je programma en je budget onder controle hebt.

Welke bus wil je huren voor je schoolexcursie?

De huur van een touringcar voor een klasuitstapje naar een museum

Aangezien je waarschijnlijk niet elke dag een bus huurt, staan wij je stap voor stap bij. Voor één dag, een klassenuitstapje naar een museum, een pretpark of de bioscoop. Of voor meerdere dagen voor een schoolreisje naar Parijs, Brussel, Amsterdam, Londen, Praag of Berlijn. Wij kunnen je helpen bij elk type schoolreis.

Bussen van elke grootte voor klassen van elke grootte

Of je nou met 30 of met 100 leerlingen op reis wil, wij hebben de geschikte bussen voor jou. Jij deelt ons het aantal deelnemers mee en wij verzorgen het vervoer dat op jouw plannen aansluit. Zo eenvoudig is het!

Zorgenloos vertrekken bij school

Je verliest geen tijd door eerst de bus te moeten vinden in een busstation aan het andere uiteinde van de stad. De touringcar komt jullie rechtstreeks oppikken voor de school. Zo bespaar jij veel tijd en is er een bijkomende veiligheidsgarantie voor je leerlingen. Je hoeft geen moeilijk openbaar vervoer te nemen op weg naar de touringcar en kunt dus stressvrij reizen. De leerlingen hoeven letterlijk maar een stap te zetten om van de schoolbanken in hun bus te springen.

Gebruik van de bus ter plekke

Afhankelijk van het programma zullen bepaalde leraren de voorkeur geven aan een eenvoudige heen- en terugreis, bijvoorbeeld voor een bezoekje aan een museum of pretpark. Andere leraren zullen er de voorkeur aan geven de bus de hele dag of de hele duur van de schoolreis te kunnen gebruiken. Vergeet niet dat alle opties mogelijk zijn. Indien gewenst,  kan de chauffeur jullie tijdens het volledige klassenuitje begeleiden. Hij blijft bij jullie en vervoert jullie naar ieder uitstapje van de schoolexcursie. Het gebruik van de bus ter plekke moet duidelijk worden vermeld tijdens het reserveren, want het is niet inbegrepen in de basisprijs van een eenvoudige retourreis.

De prijs van een bus voor een schoolreis

De huur van een veilige touringcar voor kinderen

Een goedkope bus voor een schoolreisje

Wij begrijpen dat de huurprijs van een bus voor een schoolreisje een belangrijke factor is. Het is vaak de doorslaggevende factor, omdat jij je aan een budget moet houden. FlixBus Huren stelt alles in het werk om je de beste prijzen te bieden voor een gecertificeerde bus met chauffeur.

Om je een voorbeeld te geven, dit zijn voorbeeldprijzen voor een retour reis van Parijs naar Lille voor een dag:

  • 25 leerlingen: vanaf 750€, inclusief belasting
  • 50 leerlingen: vanaf 850€, inclusief belasting
  • 100 leerlingen: vanaf 1700€, inclusief belasting

Prijs inclusief chauffeur, alles inbegrepen

De offerte van FlixBus Huren omvat de huur van de touringcar voor je schoolreis, de chauffeur en alle bijkomende kosten (parkeren, tol, brandstof en de overnachting en maaltijd van de chauffeur voor een klasuitstap van meerdere dagen). Wanneer je een complexere offerte aanvraagt, moet je het programma duidelijk opgeven in het veld "Extra's en aanvullende wensen" zodat wij onze prijsopgave correct kunnen aanpassen.

Directe prijsofferte van je bus

Heb je een plan voor een uitstapje dat je wil voorleggen aan de directie van jouw school? Verlies geen tijd en bereken de prijs online op onze website. Deze berekening gebeurt onmiddellijk. De online tool om de prijs te berekenen vind je bovenaan deze pagina. Je hoeft slechts het vertrek- en eindpunt, de datum en het aantal passagiers in te vullen. Voor een complexere aanvraag  kun je een commentaar invullen of een e-mail sturen.

De betalingsmethoden

Je kan betalen via factuur, automatische incasso of credit card en de betaling moet uiterlijk 14 dagen voor het vertrek worden uitgevoerd. In sommige gevallen kunnen de docenten de betaling niet uitvoeren voor vertrek omwille van het complexe aankoopproces van de school. In een dergelijke situatie kunnen wij meestal een uitzondering maken.

Prijzen en betalingsmethoden

Schoolreisje naar Duitsland, Frankrijk en Engeland

Location de bus pour échange scolaire à l'étranger

Aangezien kennis geen grenzen kent, kan je een bus nodig hebben voor een schooluitwisseling in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken of ieder ander land in Europa.

Wij zullen je leerlingen met plezier en zeer veilig vervoeren naar hun internationale bestemmingen om hun taalkennis te verbeteren! Je kan nu de huurprijs van een touringcar berekenen voor je reis naar het buitenland met onze online tool.

Geen onaangename verrassingen, in Europa of in Nederland en België, onze prijzen omvatten alle bijkomende kosten.

De reservering van een touringcar, stap voor stap

Een bus huren voor kinderen

Kort samengevat. FlixBus Huren biedt de oplossing voor alle mogelijke nationale en internationale schoolreizen. Je kan een bus reserveren in slechts enkele stappen:

Stuur je ideeën en plannen aan huren@flixbus.nl en wij zullen jou een vrijblijvende offerte sturen voor de huur van een touringcar met chauffeur.

Via de website:

  1. Bereken de huurprijs van een bus: voer de datum, de bestemming en het aantal passagiers in op onze online tool bovenaan deze pagina.
  2. Reserveer je bus met chauffeur onmiddellijk op de website of stuur de offerte naar jouw e-mail.