Vliegveldtransfer huren

Shuttlebus of vliegveldtransfer huren
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een privé-transferbus met chauffeur naar de luchthaven of een andere bestemming naar keuze.

Reizen voor grote groepen

Flexibiliteit

Moet je op een ongewoon tijdstip naar het vliegveld? Dan is een eigen shuttlebus de flexibele oplossing voor het vervoer naar jouw gewenste bestemming. Het precieze aantal pasagiers kan je tot 14 dagen voor vertrek veranderen.

Alle kosten inclusief

Genoeg plek

Wil je veel bagage meenemen? De shuttle bus heeft genoeg plek voor bagage! Ook voor extra koffers is genoeg plek in de shuttle bus.Je hoeft het alleen maar aan te geven bij je reservering.

Veiligheid & comfort

Zekerheid

Onze professionele en getrainde chauffeurs zorgen goed voor de passagiers en de bagage. Ons serviceteam beantwoordt graag je vragen via e-mail of telefoon.

Ben je een dagje uit aan het plannen, een bedrijfsuitje aan het organiseren of moet je een groep van A naar B vervoeren? Is er een belangrijke beurs of conferentie en heb je een shuttle bus nodig? Dan zijn de shuttles van FlixBus Huren precies wat je zoekt! Ook bij bruiloften of verjaardagsfeestjes moeten gasten vaak rondgereden worden. Een eigen shuttle bus met chauffeur huren bij FlixBus Huren is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing om met een groep samen comfortabel naar de volgende locatie te worden gebracht.

Een eigen shuttlebus huren

Der Minibus von FlixBus mieten

Moet je als groep op een ongewoon tijdstip naar het vliegveld en is het openbaar vervoer geen optie? Met een transferbus kun je het tijdstip en het vertrekadres zelf bepalen! Je wordt direct en met zekerheid naar de gewenste bestemming gebracht.

Wat zijn de prijzen voor een luchthaventransfer?  

Enkele voorbeeld prijzem voor een bustransfer naar het vliegveld Frankfurt-Hahn vanuit Frankfurt am Main (komt overeen met ongeveer 130 kilometer, die met een shuttlebus in ongeveer 1,5 a 2 uur afgelegd wordt):

  • 20 personen vanaf 608 € incl. btw (30 € per persoon)
  • 50 personen vanaf 659 € incl. btw (13 € per persoon)
  • 100 personen vanaf 1.318 € incl. btw (13 € per persoon)   

Wij organiseren je (luchthaven)- transfer

Bus huren voor 20, 30, 50 of meer personen

Wat kost een touringcar met chauffeur? 

Je krijgt in drie eenvoudige stappen een vrijblijvende offerte:

  1. De vertrek- en aankomstlocatie invullen
  2. Datum, vertrektijden en persoonsaantal kiezen
  3. Op “prijs berekenen” klikken en dan direct een prijs ontvangen

Je ontvangt direct online je prijsopgave inclusief alle kosten. Daarna kun je de bus direct online reserveren of de prijs voor 7 dagen gratis vastzetten. Als je de personenaantallen of de vertrektijden wilt veranderen kan je dat tot 14 dagen voor vertrek doorgeven of zelfs de hele rit kostenloos annuleren.

Wil je liever persoonlijk contact? Bel of mail dan met ons serviceteam, dat je graag zal helpen met je individuele vragen over de organisatie van de reis.

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

Een bus huren voor een bruiloft
Organiseer makkelijk en goedkoop het busvervoer van je bruiloftsgasten