Comfortabel op wintersport met de bus

Location de bus pour voyage au ski
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een touringcar voor je volgende wintersportvakantie

Huur een touringcar voor je volgende ski- of snowboardvakantie met je groep! Naar Oostenrijk en de rest van Europa, voor 10 tot 100 personen, voor enkele dagen of 1 week, FlixBus Huren past zich aan naar jouw wensen. Ga op reis naar de Alpen, of bijvoorbeeld de Dolomieten om te genieten van jouw favoriete skipistes. Een bus huren om te gaan skiën betekent dat je de eeuwige kopzorgen kan vermijden om de skigebieden te bereiken. Je eigen touringcar met chauffeur komt je thuis oppikken en vervoert je naar je bestemming, op het gewenste tijdstip en in alle veiligheid. Reizen in een bus is ook een ideale gelegenheid om de teamspirit verder te ontwikkelen. Je reist de hele reis samen in jullie privé-bus! De prijs zal je verbazen. Een skivakantie met een reisbus is vaak goedkoper en comfortabeler dan het traditionele transport met het vliegtuig of de auto. Kortom, je kan genieten van een dienstverlening op maat met de beste prijs! 
 

Ski- en snowboardvakantie in Europa

Location de bus pour aller au ski

Skivakantie overal in Europa

Dankzij ons grote netwerk van lokale partners biedt FlixBus Huren een uitgebreide keuze aan bussen waarmee je overal in Europa kunt reizen.  

Alle mogelijke combinaties: heenreis, retourreis en de bus ter plekke

Organiseer een skivakantie naar je eigen voorkeur. Je hebt misschien een enkele reis nodig, een heen-terugreis of een persoonlijk traject met het gebruik van de bus ter plekke. In dit laatste geval blijven de touringcar en de chauffeur op locatie zodat deze jullie ook naar de pistes kunnen brengen. In het geval van een lang traject of als de touringcar een lange tijd beschikbaar moet blijven, zal FlixBus de verschillende chauffeurs, hun overnachtingen en hun maaltijden coördineren. Met andere woorden, je kan op maat huren, naargelang jouw behoeften. De pistes van Chamonix, Kitzbühel, Sankt Anton of het skigebied van jouw keuze liggen op jou te wachten!

Professionele en ervaren chauffeurs voor een veilige rit

Sommige van jullie houden ervan te rijden op sneeuw en in de bergen. Anderen zullen dit kost wat kost willen vermijden. Er zijn inderdaad risico's als men niet gewend is om in deze omstandigheden te rijden, om nog maar te zwijgen van de noodzaak om te beschikken over de juiste uitrusting:  winterbanden, kettingen om het skigebied te bereiken, etc. Een touringcar huren om op skivakantie te gaan garandeert een veilige en voorspoedige reis zonder dat jij je zorgen moet maken over de details.   

Touringcars aangepast aan jouw groep en jullie ski-uitrusting

Location de bus pour ski avec tous ses équipements

Bussen voor 20 tot 80 personen

Wij hebben vast en zeker het type bus dat geschikt is voor jouw groep. De 3 klassieke grootten van bussen zijn de minibus voor 15 tot 20 personen, een touringcar voor 30 tot 50 personen en een dubbeldekker voor 80 personen. Geef aan met hoeveel jullie zijn en hoeveel bagage jullie hebben en wij zullen het type bus voorstellen dat perfect bij jullie past. Sommige klanten willen specifieke apparatuur aan boord, zoals tv-schermen of dvd-spelers. Vermeld dit duidelijk in jouw aanvraag van een prijsofferte en wij zullen alles in het werk stellen om de ideale touringcar te reserveren om je naar jouw bestemming in de sneeuw te brengen.

Makkelijk transport voor je ski's en snowboards 

Worstelen met je ski's op het dak van de auto of het dure transport per vliegtuig heeft misschien wel zijn charme als je op vakantie vertrekt. En met een beetje geluk zal je niemand zeer doen met je ski's onder de arm. Beeld je echter in dat dit niet eens nodig is! Beeld je in dat je ski's rustig worden vervoerd in de kofferbak, skibox of de aanhangwagen van jouw touringcar! De autobus vlakbij de deur, je reist met vrienden, collega's of familie, je materiaal wordt veilig vervoerd in de kofferbak, skibox of in de speciale aanhangwagen en je komt aan bij de beste stations van de pistes.  

Hoeveel kost een bus voor een skivakantie?  

Een totaal prijs inclusief alles 

Een bus huren om op skivakantie te gaan zal je zeker geld besparen. FlixBus Huren biedt je de beste prijzen aan op de markt. Je kan genieten van het vervoer op maat voor je groep zonder dat je het totale vakantiebudget moet opofferen. Onze huurprijzen voor touringcars zijn all-in. Dit betekent dat ze de huur van de touringcar omvatten, de kosten voor een chauffeur en alle eventuele bijkomende kosten (tol, parkeren en de overnachting en maaltijden van de chauffeur). Met andere woorden, de huurprijs wordt meegedeeld en er zijn  geen onaangename verrassingen. Je betaalt de vermelde prijs. Je kan nu onmiddellijk de prijs van jouw traject berekenen met onze online tool op de website. Voor complexere aanvragen en het gebruik van de bus ter plekke kun je een e-mail sturen aan huren@flixbus.nl

Voorbeeld van een goedkope skivakantie in Frankrijk

Om je een idee te geven van een prijs voor een enkele reis geven we je hier de prijs voor een traject Parijs - Chamonix die 2 maanden op voorhand wordt gereserveerd: 

  • 25 passagiers: 69€ / pers. 
  • 50 passagiers: 39€ / pers.
  • 100 passagiers: 39€ / pers. 

Hoe kan je een touringcar reserveren voor jouw skivakantie?  

Makkelijk reserveren

Een bus reserveren om op wintersport te gaan is heel eenvoudig. Het volstaat al om de data en tijden, de plaatsen en het aantal personen in te vullen om een offerte te krijgen voor de heen- en terugreis. Je kunt onmiddellijk reserveren of een offerte ontvangen via e-mail met een prijs die gedurende 7 dagen geldig blijft. Op basis van deze gegevens regel je onmiddellijk stressvrij een touringcar voor je skivakantie. Meer informatie over de reservering of de prijzen en betalingsmethoden. 

Onze klantenservice staat voor je klaar

Als je liever stap voor stap begeleid wordt bij je reservering kun je contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag! Je kunt de klantenservice bereiken via e-mail: huren@flixbus.nl

Gratis annulering tot 14 dagen voor het vertrek

Geniet van de flexibele reserveringsvoorwaarden! De offerte is volledig gratis en vrijblijvend. En zelfs wanneer je een reservering voltooid is, kan je deze gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor je vertrek. Dus, waar wacht je nog op om de prijs  voor je volgende skivakantie te berekenen?

Ontdek andere aanbiedingen voor de huur van een bus

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje
Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren
Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte