Bus huren doe je goedkoop bij FlixBus

Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Voordelen van onze offertes

Bus huren voor een schoolreisje, excursie of ander evenement? Bij ons kunnen scholen, verenigingen, bedrijven en allerlei andere groepen terecht voor voordelige bushuur.

Bus mit Fahrer mieten

Transparante prijzen

Onze offertes zijn inclusief alle kosten en worden ook als prijs per persoon getoond, dus mooi overzichtelijk! Gebruik onze service om gezamenlijk flexibel en voordelig te reizen.

Passendes Angebot für alle Anfragen

Meteen een offerte

Wil je een touringcar huren dan ontvang je direct een offerte op maat. Je vult snel en simpel het aantal reizigers, de begin- en eindbestemming en de reisduur in en je krijgt meteen jouw individuele prijs te zien.
Zuverlässige und erfahrene Partner

Flexibele boeking

De prijzen van FlixBus Huren worden in realtime berekend en bieden je volledige flexibiliteit bij het boeken: Een reservering met directe betaling, betaling op een later tijdstip of de mogelijkheid om de prijs voor 7 dagen te vast te zetten.

Individuele offertes

De getoonde prijs is inclusief alle reis- en servicekosten. Er wordt geen reserveringstoeslag berekend. Het is mogelijk om op een later tijdstip te betalen, waarbij de initiële lage prijs gewaarborgd blijft. Zodra je jouw individuele prijs te zien krijgt heb je de mogelijkheid deze prijs voor 7 dagen vast te zetten en kun je de offerte per e-mail ontvangen om daarmee je online reservering eenvoudig voort te zetten. Als de prijs binnen je budget past kun je verder gaan met de betaling. Daarnaast is de reservering vrijblijvend en kan daarmee tot maximaal 14 dagen vóór vertrek aangepast of geannuleerd worden.

Prijs zonder verborgen toeslagen

Jouw prijs wordt automatisch berekend en je krijgt de laagst mogelijke prijs te zien die rekening houdt met jouw wensen. Ontdek nu zelf het gemak van het direct krijgen van een offerte. Uren of zelfs dagen wachten op meerdere offertes en het vergelijken daarvan behoort met FlixBus Huren tot het verleden. Onze individuele offertes besparen je tijd en geld bij het organiseren van groepsreizen en bij het vergelijken van verschillende aanbieders. Tegelijkertijd heb je als voordeel dat je de complete prijs te zien krijgt, inclusief alle (eventueel) bijkomende kosten zoals voor brandstof, tol en verzorging/overnachting van de chauffeur. Jij kiest wanneer en hoe je je bus wil boeken!