Bus huren doe je goedkoop bij FlixBus

Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Prijsvoordelen van onze offertes:

Bus mit Fahrer mieten

Transparante prijzen

Onze offerteprijzen omvatten alle kosten en worden zowel als totaalprijs als per persoon weergegeven. Gebruik onze service om gezamenlijk, flexibel en voordelig te reizen.

Passendes Angebot für alle Anfragen

Directe offerte

Als u voordelig een bus wilt huren, kunt u uw individuele offerte direct online opvragen. Vul het aantal reizigers, de plaats van vertrek, de bestemming en de gewenste reisduur in en binnen een paar seconden ontvangt u uw offerte.
Zuverlässige und erfahrene Partner

Flexibele boeking

De offertes van FlixBus Huren worden in realtime berekend. Tijdens het boeken krijgt u de keuze: reserveren met onmiddellijke betaling, reserveren met betaling op een later moment of de prijs 7 dagen lang reserveren.

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?

Bij FlixBus Mieten hoeft u niet bang te zijn voor verborgen kosten: de weergegeven prijs omvat alle reis- en servicekosten, zoals benzine, parkeren en chauffeurskosten. Er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.

  • Laat de weergegeven offerte per e-mail naar u toesturen en zet de berekende prijs voor zeven dagen vast.
  • Bevestig uw vrijblijvende reservering (wijzigingen of annuleringen zijn tot 14 dagen voor vertrek kosteloos mogelijk) en voltooi uw betalingsproces (automatische incasso, creditcard of overboeking)

Wat kost een reisbus per dag?

Momenteel zijn directe offertes met onze prijsberekenaar alleen mogelijk voor transferreizen. Als u een meerdaagse busreis wilt plannen, stuurt u een e-mail met uw ideeën naar huren@flixbus.nl of gebruikt u het opmerkingenveld in het boekingsproces.

Dankzij onze individuele offertes voor een reisbus met chauffeur bespaart u tijd en geld bij de organisatie van uw groepsreis en het vergelijken van verschillende offertes van uiteenlopende reis- of busondernemingen, want wij werken samen met verschillende regionale busondernemingen. Bepaal wanneer en hoe u de bus gebruikt! De huurprijs van een bus wordt op onze website met een onmiddellijke, kosteloze en vrijblijvende prijsberekening berekend. U krijgt een op uw reis afgestemde schatting: u hoeft alleen maar de datum, de reisduur en het aantal deelnemers in te vullen. Of u nu een groepsreis met 10 of 100 passagiers plant en voor één dag of zelfs een hele week in Nederland of Europa, wij hebben een oplossing voor u klaar. Vraag meteen een offerte aan!

Wat kost een reisbus voor 20-80 personen?

De prijs van een bus met een eigen chauffeur bij FlixBus Mieten wordt op iedere verhuur afgestemd op basis van de duur van de verhuur, de afstand en het aantal passagiers.

Hier volgt een concreet voorbeeld voor een boeking bij FlixBus Mieten:

Voorbeeldprijzen voor een eendaagse heen- en terugreis tussen Berlijn en Leipzig (ongeveer 200 kilometer en 2 uur rijden):

  • 20 personen: vanaf €700 incl. btw
  • 50 personen: vanaf €770 incl. btw
  • 80 personen: vanaf €1100 incl. bt

FlixBus Mieten stemt de reis op uw deelnemersaantal af. Of dat nu 10, 50, 100 of meer passagiers zijn: bijna alles is mogelijk! U houdt zich bezig met uw groep, wij regelen het transport.

De prijs voor een bus met chauffeur wordt niet op basis van een eenvoudige dagprijs berekend. De verhuur wordt volledig op uw reis afgestemd. FlixBus Mieten garandeert u de beste prijs voor een gehuurde bus met chauffeur.  

Hoe wordt de huurprijs voor de reisbus berekend?

We hebben een breed scala van parameters om u de beste prijs te bieden voor de busverhuur met chauffeur: het aantal kilometers, de reistijd, het aantal passagiers, bijkomende kosten, seizoensgebonden variabele kosten en het aantal chauffeurs dat nodig is voor uw programma.

All-inclusive busverhuur voor groepen

Wieviel kostet eine Gruppenreise mit Bus

Bij FlixBus Mieten krijgt u geen vervelende verrassingen bij het betalen, de prijs omvat alles wat u nodig heeft. Iedere prijsberekening omvat de volgende bijkomende kosten:

  • Parkeerkosten
  • Maaltijden en onderdak van de chauffeur
  • evt. tolkosten  

Onze klanten vragen vaak of de prijs van de berekening ook het gebruik van de reisbus ter plaatse omvat. De basisprijs geldt alleen voor de directe transfer. Maar als u de bus op uw bestemming nodig heeft, geeft u dat gewoon aan. Wij passen de prijs en de organisatie dan aan, zodat deze op uw programma worden afgestemd.

Of u nu een bus huurt voor een schoolreisje, een dagtocht of voor de gasten van een bruiloft, wij stemmen de reis op u af! Als u een offerte aanvraagt, beschrijft u uw planning en waarvoor u de bus nodig heeft. Zodra wij alle details voor het geplande programma kennen, kunnen we u de beste prijs bieden.

Hoe kan ik een directe offerte ontvangen?

  1. Vul de velden met de plaats van vertrek, de bestemming, de vertrek- en aankomsttijd en het aantal passagiers in. Als u speciale wensen heeft, beschrijft u die in het opmerkingenveld.
  2. U ontvangt direct een offerte per e-mail.

Wilt u uw boeking liever telefonisch bespreken?

Bel onze adviseurs en laat u direct persoonlijk adviseren. Van maandag tot vrijdag van 9 tot 18 uur kunt u ons bereiken op +49 (0) 89 235 135 156 (lokaal tarief).

Hoe betaal ik de reisbus?

De betaling van de gehuurde bus moet 14 dagen voor de datum van vertrek bij ons binnen zijn. U heeft drie betaalwijzen tot uw beschikking: Met creditcard: Het bedrag wordt uiterlijk 14 dagen voor vertrek automatisch afgeschreven. Per automatische incasso: Vul uw IBAN in het veld van de bankgegevens bij de reservering in. De automatische incasso vindt 14 dagen voor de vertrekdatum plaats. Per overboeking: Tot 14 dagen voor vertrek is het mogelijk per overboeking te betalen. Contant betalen op de dag van de reis is helaas niet mogelijk.