Skip to main content

Bus huren met chauffeur

Bus huren voor een schoolreisje, excursie of ander evenement? Bij ons kunnen scholen, verenigingen, bedrijven en allerlei andere groepen terecht voor voordelige bushuur.

Bus huren met chauffeur
Bestemming invullen en een directe offerte ontvangen

Daarom huur je een bus met chauffeur
Bus mit Fahrer

Een eigen chauffeur

FlixBus Huren zorgt altijd voor een chauffeur voor de gehele reisduur. De chauffeur houdt rekening met je wensen, ongeacht of het gaat om het inplannen van extra tussenstops, het maken van een omweg of het kort voor vertrek wijzigen van de vertrektijd.

Alle Kosten inklusive

Flexibele boeking

Met FlixBus Huren is het mogelijk om snel en simpel online een bus met chauffeur te huren. Mocht je daarna toch van gedachten veranderen, dan kun je je boeking tot 14 dagen vóór vertrek gratis annuleren.

Sicherheit und Komfort

Jarenlange ervaring

Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring op de weg en kunnen in veel gevallen ook groepen in verschillende talen te woord staan.

Bussen met chauffeur

Via onze chauffeurs zorgen wij, FlixBus Huren, dat elke reis uitstekend wordt begeleid. Het is onze prioriteit om om alle passagiers uiterst veilig en comfortabel naar hun bestemming te brengen. De bussen zijn van de nieuwste generatie, zijn zeer comfortabel ingericht en uiteraard inclusief chauffeur die de gehele rit, ongeacht dag- of nachtrit, zal uitvoeren. Er staan altijd professionele en gequalificeerde chauffeurs met veel ervaring en focus op veiligheid tot je beschikking.

Veilig op weg

FlixBus Huren legt veel waarde op jouw veiligheid; niet alleen bij de uitvoering van je reis, maar ook bij de planning ervan. Alle chauffeurs beschikken over de voorgeschreven veiligheidscertificaten en -qualificaties die benodigd zijn voor het uitvoeren van nationale en internationale ritten. De voertuigen zelf zijn naar ISO-39001 en ISO-9001 waarden geregistreerd en gekeurd. Ze hebben daarnaast een recentelijk bouwjaar en ondergaan regelmatige keuringen en moderniseringen.