Bus huren in Amsterdam

Bus huren in Amsterdam
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur een touringcar en organiseer je groepsreis in en om Amsterdam

Op zoek naar busverhuur in Amsterdam?

Huur makkelijk en goedkoop een touringcar met chauffeur bij FlixBus Huren! Met de online prijscalculator kun je direct een definitieve prijs berekenen voor jouw reis vanuit Amsterdam naar je bestemming naar keus. Je hoeft alleen maar de adressen, datum en vertrektijden en het persoonsaantal in te vullen en op ''prijs berekenen'' te klikken. De prijs, inclusief alle reis- en servicekosten kun je vrijblijvend voor 7 dagen vastzetten door een offerte aan te vragen of je reserveert direct via de website.

Wijzigingen doorgeven of kostenloos annuleren is zelfs tot 14 dagen voor vertrek mogelijk!

Bij vragen of bijzondere wensen kun je contact met ons opnemen via telefoon of e-mail: huren@flixbus.nl.

FlixBus Huren is jouw busbedrijf in Amsterdam!

Wij werken samen met lokale busbedrijven in Amsterdam en in de rest van Nederland en Europa. We kunnen onder andere het bus verhuur in Amsterdam naar de volgende bestemmingen organiseren.

  • Vliegveld/Luchthaven: Schiphol Amsterdam (AMS) 
  • Beurs & Conferentiecentrum: Amsterdam RAI | Postillion Convention Center Amsterdam 
  • Concertzalen & podia: AFAS live | Ziggo Dome | Het Concertgebouw | Nationale Opera | De Meervaart
  • Stadion: Johan Cruijff Arena
  • Evenementen: Koningsdag | Huishoudbeurs | IBC | Prinsengrachtconcert | 5 mei-concert | Amsterdam Light Festival

Populaire busreizen vanuit Amsterdam

Busreizen vanuit Amsterdam

bus huren Eindhovee

Wil je goedkoop een bus huren vanuit Amsterdam naar Schiphol? Wij verzorgen de vliegveldtransfer voor je, zodat jullie snel en comfortabel op het vliegveld arriveren! We kunnen je groep ook naar andere populaire bestemmingen vervoeren zoals Zandvoort aan Zee, het Muiderslot of zelfs helemaal naar Berlijn of Brussel. Het enige wat je hoeft te doen is je reisgegevens in de prijscalculator in te vullen en je krijgt direct een prijs te zien. Amsterdam is ook bekend vanwege de vele concerten, beurzen en evenementen waar vaak veel bezoekers op af komen. Ben je op zoek naar een shuttlebus service voor een groot evenement in Amsterdam of omgeving? Wij hebben de op maat gemaakte oplossing voor jouw groep met onze bussen in allerlei soorten en maten. Stuur je wensen aan huren@flixbus.nl en wij sturen je een vrijblijvende offerte.  

Een groepsreis naar Gent

bus huren amsterdam naar gent

Deze gezellige en knusse Belgische stad is in slechts 3 uur te bereiken en voor alle soorten reisgroepen een geliefde bestemming. De indrukwekkende architectuur, de vele kerken en de mooie pleinen maken dit een perfecte bestemming om vanuit Amsterdam met een bus te bereiken. Bezoek bijvoorbeeld één van de vele gezellige kroegen en maak een stadswandeling via de Korenmarkt en de Graslei. Als bestemming voor een schoolexcursie is Gent uitermate geschikt, vanwege de vele musea en belangrijke historische positie. Daarnaast is de stad zeer geliefd bij studenten en partybus reizigers, onder andere vanwege de Gentse feesten en de altijd gezellige sfeer. 

Busverhuur van Amsterdam naar een pretpark

bus huren Eindhoven naar pretparken

Voor een dagtrip een touringcar huren in Amsterdam, bijvoorbeeld voor een reis naar de Efteling of Walibi Holland? Je kan nu een bus huren met chauffeur in Amsterdam met FlixBus Huren. Wij brengen en halen je op bij een pretpark naar keuze, gebruik de online prijs calculator en ontvang direct een vrijblijvende offerte! Wil je weten hoe het huren van een bus werkt? Klik dan hier

 Een groepreis naar Den Haag

bus huren amsterdam naar den haag

Een bus met chauffeur huren in Amsterdam om naar Den Haag te reizen? Bij FlixBus Huren ben je dan aan het juiste adres! Wil je met je school het International Gerechtshof, het Binnenhof en het Vredespaleis bezoeken? Je kunt goedkoop een bus huren in Amsterdam om naar Den Haag te reizen. Bij FlixBus Huren kun je de reis tot 14 dagen voor vertrek wijzigen of kostenloos annuleren. 

​ ​

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

​​​​

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte

​​​​​​

​ ​