Bus huren in Den Haag

Bus huren in Den Haag
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Bus verhuur in en om Den Haag

Ben je op zoek naar busverhuur in Den Haag? 

Bij FlixBus Huren kun je goedkoop een bus huren in Den Haag. De prijs voor een bus met chauffeur in Den Haag kun je met de online prijscalculator direct berekenen. 

Het enige wat je hoeft te doen is de adressen, datum en vertrektijden en het persoonsaantal in te vullen en op prijs berekenen te klikken. 

De prijs, inclusief alle kosten kun je vrijblijvend voor 7 dagen vastzetten door een offerte aan te vragen of je reserveert direct via de website.

Wijzigingen en gratis annuleren is zelfs tot 14 dagen voor vertrek mogelijk!

Bij vragen of bijzondere wensen kun je contact met ons opnemen via e-mail huren@flixbus.nl.

FlixBus Huren is het touringcarbedrijf in Den Haag!

Wil je een bus met chauffeur huren in Den Haag? Wij werken samen met vele lokale busbedrijven in Den Haag en omgeving.

Je kunt bij ons onder andere een touringcar in Den Haag huren om een vliegveldtransfer naar Schiphol Amsterdam (AMS), Eindhoven Airport (EIN) of Rotterdam Airport (ROT) te regelen voor je groep. 

Voor het organiseren van een schoolreisje kun je bij ons goedkoop een bus huren voor een bezoek aan een pretpark zoals Madurodam, Drievliet, Duinrell of de Efteling.

Daarnaast bieden wij ook op maat gesneden oplossingen voor het shuttlevervoer van grote groepen naar bijvoorbeeld conferenties in het World Forum The Hague of het GIA Trade and Exhibition Center.

Populaire busreizen vanuit Den Haag

Groepsreis naar Berlijn

Bus huren naar Berlijn

Deze metropool in Duitsland is één van de populairste bestemmingen voor scholen, sportclubs en vriendengroepen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de koepel van de Rijskdag en loop daarna onder de Brandenburger tor door. Bekijk de resten van de Berlijnse muur en plan een bezoek aan Checkpoint Charlie in tijdens je reis.

Naast dit grote culturele aanbod is Berlijn bekend vanwege het bruisende uitgaansleven met de vele clubs en bars. Daarnaast kun je heel goed shoppen op bijvoorbeeld Alexanderplatz en het KaDeWe bij de Kurfürstendamm. 

Door een bus te huren met chauffeur in Den Haag kunnen jullie als groep comfortabel en zonder omweg reizen. Al met al zijn er genoeg redenen om Berlijn te bezoeken.

Nog niet overtuigd? Bekijk hier hoe je een prijs kunt berekenen voor voor het busverhuur vanuit Den Haag!

Bus verhuur van & naar Den Haag

Bus huren in Den Haag

Daptrip naar het politieke en culturele centrum Den Haag.

Een bezoek aan het politieke centrum van Nederland is over het algemeen een verplicht nummer voor elke school. Door een touringcar te huren naar Den Haag wordt het vervoer van de scholieren wel heel makkelijk. Wij kunnen jullie bijvoorbeeld 's ochtends direct voor de school ophalen en naar het Binnenhof brengen en dan enkele uren later de groep naar het Vredespaleis vervoeren. Na deze informatieve dag brengen wij jullie veilig weer terug naar de school.

Wil je liever cultuur opsnuiven met je groep? Wij brengen jou en je groep naar het Gemeentemuseum Den Haag en het Mauritshuis. Het maakt niet uit hoe groot je groep is, want bij ons kun je een bus huren naar Den Haag in alle soorten en maten. Wil je meer hierover lezen, klik dan hier

Evenementen in Den Haag 

busverhuur naar scheveningen

Een partybus huren met chauffeur naar Den Haag is de perfecte oplossing om Koningsdag of Bevrijdingsdag te vieren in deze gezellige stad. In slechts 3 stappen kun je via de website jouw reis organiseren. 

Natuurlijk kun je bij ons ook een bus huren voor je groep om Prinsjesdag te bezoeken. Door onze transparante prijzen weet je zeker dat er achteraf geen onverwachte kosten zullen ontstaan.

Een bus huren naar Amsterdam

Bus huren naar pretparken

In de Amsterdam RAI worden vele beurzen gehouden. Jij kunt nu comfortabel en snel een bus huren naar Amsterdam om met je organisatie of bedrijf een van de vele beurzen of conferenties te bezoeken. 

Internationale relaties stellen een bezoek aan deze stad met vele musea en internationale flair erg op prijs. Huur dus nu je bus voor elke groepsgrootte bij FlixBus Huren

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte