Bus huren in Eindhoven

bus huren eindhoven
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Huur nu je touringcar voor een groepsreis vanuit Eindhoven!

Heb je een bus nodig in Eindhoven en omgeving?

Huur dan gemakkelijk een voordelige bus met chauffeur in Eindhoven bij FlixBus Huren. Je prijs kun je direct berekenen via onze online prijscalculator. Door de gewenste adressen, het aantal passagiers, de datum en tijden in te vullen, krijg je direct een vrijblijvende online offerte voor je reis.

Bevalt de offerte je? Reserveer dan je reis gemakkelijk en snel op de website. Wijzigingen en gratis annuleren is tot 14 dagen voor aanvang van de reis mogelijk!

Heb je een complexere aanvraag, specifieke wensen of hulp bij de planning van de trip? Wij staan je dan graag te woord via e-mail huren@flixbus.nl.

FlixBus Huren verzorgt je busverhuur in Eindhoven!

Wij werken nauw samen met lokale busbedrijven in en om Eindhoven en kunnen het vervoer met chauffeur voor variërende groepsreizen regelen. Hier zijn enkele voorbeelden van reizen die wij kunnen organiseren voor je.

We halen je zakenrelaties op van vliegveld Eindhoven Airport (EIN) of Amsterdam Schiphol (AMS). We verzorgen het vervoer van je teamuitje naar PSV in het Philips Stadion. We zien erop  toe dat je groep zorgenloos naar de Dutch Design Week wordt gebracht, of kunnen zelfs een pendel naar het Beursgebouw Eindhoven regelen. 

Veel gekozen busreizen vanuit Eindhoven

Groepsreis naar Parijs

Bus huren in Eindhoven naar Parijs

Van lichtstad naar lichtstad; vanuit Eindhoven zit je binnen 5 uur al in Parijs! De hoofdstad van Frankrijk, ook wel de stad der liefde, zit vol met wereldberoemde musea en prachtige architectuur. Een excursie naar het  Louvre, een schooluitje naar Disneyland of een bedrijfsbezoek naar een conferentie, FlixBus Huren regelt het vervoer! Ook in het geval je meerdere bezienswaardigheden wilt gaan bezoeken, kunnen wij dit verwerken in de planning. Het vervoer tijdens je bezoek aan Parijs en omgeving wordt op deze manier volledig zorgenloos geregeld. 

Dagtrip naar Amsterdam

Bus huren in Eindhoven naar Amsterdam

Ook tripjes dichter bij huis verzorgen wij. Een avondje stappen in Amsterdam? FlixBus Huren zet jou en je stapvrienden gemakkelijk af nabij het Rembrandtplein of Leidseplein en haalt je weer op. Ben je op zoek naar goedkoop bus verhuur voor een cultureel uitje? FlixBus Huren zorgt je vervoer voor een schoolexcursie naar het Van Gogh Museum, Anne Frank Huis of het Rijksmuseum.

Benieuwd wat een trip naar Amsterdam kost? Bereken dit makkelijk via onze online prijscalculator

Busverhuur van Eindhoven naar een pretpark

bus huren Eindhoven naar pretparken

Er zijn vele leuke amusementsparken in de omgeving van Eindhoven. Een bezoek aan de Efteling, Bobbejaanland of Toverland is allemaal binnen een uurtje te bereiken. Je kunt gemakkelijk een bus huren in Eindhoven met chauffeur om je vervoer voor het dagje uit zorgenloos te regelen. We halen jouw en je groep op in Eindhoven, brengen je naar het pretpark en halen je aan het einde van de dag weer op.

Een offerte voor een trip aan een pretpark is simpel aan te vragen via onze website. Eenmaal gereserveerd kun je tot 14 dagen voor aanvang van de reis kostenloos annuleren of wijzigen doorgeven. 

 Reis naar Arnhem

bus huren Eindhovee

Op zoek naar een leuk dagje uit? Binnen een uur zit je in Arnhem vanuit Eindhoven. Een dagje vol historie, een bezoek aan De Hoge Veluwe of een trip naar de dierentuin Burgers' Zoo of zelfs alle drie? Arnhem heeft het allemaal te bieden. Begin de dag met een bezoek aan Burgers Zoo, bezoek in de middag de verscheidene musea over de tweede wereldoorlog en sluit de dag af met een wandeling op de Veluwe.

FlixBus heeft de beschikking over alle soorten en maten bussen om deze trips te verzorgen. Het vervoer tussen de verschillende locaties regelen wij ook graag voor je.

​ ​

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje
Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren
Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte