Bus huren in Groningen

Bus huren in Groningen
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Organiseer nu een goedkope groepsreis door een bus te huren in Groningen!

Hoe kun je een bus huren in Groningen?

Om gemakkelijk en voordelig een bus te huren ben je bij FlixBus Huren aan het juiste adres. Bij ons kun je volledig online een touringcar huren in Groningen. Benieuwd naar de prijs? Met behulp van onze online prijscalculator kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Vul het persoonsaantal, de gewenste datum, tijden en adressen in en je krijgt een volledig dekkende prijs zonder verrassingen. 

De prijs kun je voor 7 dagen vrijblijvend vastzetten door online een offerte aan te vragen. Deze offerte kun je vervolgens omzetten in een reservering, die je tot 14 dagen voor vertrek kostenloos kunt annuleren of wijzigen!

Wij staan je graag te hulp via e-mail huren@flixbus.nl.

FlixBus Huren regelt busverhuur in Groningen

Wij verzorgen je reis door middel van samenwerkingsverbanden met lokale busbedrijven in Groningen, de rest van  Nederland en Europa. Daardoor kunnen we voordelig je trip vanuit Groningen verzorgen naar verscheidene activiteiten.

Wil je met je groep van Groningen Airport Eelde (GRQ) opgehaald worden? Ga je met een groep naar het Noord Nederlands Orkest in de Oosterpoort? Heb je een voetbaluitje gepland naar het voetbalstadion de Euroborg met vrienden?

FlixBus Huren haalt je zorgen over de organisatie van het vervoer weg en regelt het door middel van een bus met chauffeur in Groningen.

Populaire busreizen vanuit Groningen

Bus huren naar Berlijn

Bus huren naar Berlijn

Vanuit Groningen is Berlijn in slechts 6 uur te bereiken met de bus. Deze stad is bij uitstek een geschikte locatie voor een trip vol historie en cultuur.

De Brandenburger Tor en de Reichstag hebben zowel de Eerste- als de Tweede  Wereldoorlog weerstaan en zijn te bewonderen met hun prachtige architectuur. Verder mogen een bezoek aan de Berlijnse muur en Checkpoint Charlie natuurlijk niet ontbreken. Voor entertainment kun je terecht op Postdamer Platz of Alexanderplatz, een plein vol theaters, filmhuizen en bioscopen.

Een bus huren voor bijvoorbeeld een schoolreis naar Berlijn is zo geregeld!

Dagtrip naar Emmen

Bus huren in Groningen

Binnen een uurtje ben je al in Emmen vanuit Groningen. Zoek je een leuke trip voor de school, een sportvereniging of bedrijfsuitje?

Bij ons kun je goedkoop een touringcar huren in Groningen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het dierenpark Wildlands, het Rensenpark of aan Kabouterland. Ook kun je een dagje shoppen in het winkelcentrum de Weiert. 

FlixBus Huren heeft de beschikking over vele verschillende soorten en maten bussen. Een trip naar Emmen regelen we gemakkelijk en voordelig.

Populaire reizen in Groningen

Bus huren in Groningen

Ook binnen de provincie Groningen is er genoeg te doen. Een dagje vol cultuur is gemakkelijk gepland: bezoek het Groninger Museum, neem een kijkje in de Martinitoren of ga langs bij de hangende keukens in Appingendam. Je kunt door middel van het huren van een bus een bezoekje brengen aan de Oosterpoort of de Stadschouwburg. Ook een bezoek aan het academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen, de op één na oudste universiteit van Nederland, is een echte aanrader. 

Met FlixBus Huren regel je gemakkelijk een veilige en goedkope bus, wat je in staat stelt om meerdere bestemmingen te bezoeken in een dag. Een reservering kun je tot 14 dagen voor vertrek wijzigen of kostenloos annuleren!

Busverhuur van Groningen naar Bremen

Bus huren in Groningen

Van hanzestad naar hanzestad; binnen slechts twee uur zit je in Bremen vanuit Groningen met de bus. Een perfecte mogelijkheid om er even tussenuit te gaan, zonder ver te reizen. De Kathedraal, het Stadshuis of de Marktplaats in Bremen hebben een prachtige architectuur. Maak een wandeling in het idyllische Böttcherstraße of Schnoor Quarter, of bezoek de Bremer Stadsmuzikanten. Vier ten slotte de kerst met een glühwein op de kerstmarkt in Bremen voor een leuk bedrijfsuitje, schoolreisje of vriendentrip. 

Bereken de prijs direct met onze online prijs calculator. De prijs kun je vervolgens voor 7 dagen vrijblijvend vastleggen in een offerte!

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren

Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte