Bus huren in Rotterdam

Bus huren in Rotterdam
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Organiseer je groepsreis nu en huur goedkoop een bus in Rotterdam!

Hoe huur je een bus in Rotterdam? 

Huur nu gemakkelijk een goedkope bus in en om Rotterdam met FlixBus Huren. 

Benieuwd naar de prijzen voor een touringcar in Rotterdam?

Gebruik onze online pijscalculator, en ontvang directe een vrijblijvende online offerte voor je reis.

Wijzigingen en gratis annuleren is tot 14 dagen voor vertrek mogelijk.

We staan je graag te woord en kunnen je ook helpen bij de planning van je reis! 

We hebben antwoorden op de meest gestelde vragen verzameld in onze FAQs. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met ons serviceteam via huren@flixbus.nl.

Waar wil je heen met de bus van en naar Rotterdam?

Zoek je touringcarverhuur in Rotterdam en omgeving? Wij werken samen met vele lokale busbedrijven en kunnen dus je vervoer organiseren!

FlixBus Huren kan een vliegveldtransfer naar Rotterdam The Hague Airport (RTM) en bijvoorbeeld Eindhoven Airport (EIN) voor jou en je groep verzorgen.

Rotterdam staat natuurlijk ook bekend vanwege de voetbalclubs. Als je een wedstrijd wilt bezoeken van Feyenoord dan kun je bij ons een bus huren naar De Kuip. Natuurlijk vervoeren wij je ook naar de Sparta wedstrijden in Het Kasteel of naar het Van Donge & De Roo stadion van Excelsior. 

Ben je meer een muziekliefhebber en wil je met je groep een concert bezoeken? Het busvervoer naar Rotterdam Ahoy of De Doelen kan FlixBus Huren voor je organiseren.

Daarnaast biedt Rotterdam ook een aantal jaarlijks terugkerende evenementen zoals het IFFR & de marathon van Rotterdam waarvoor FlixBus Huren het gepersonaliseerde shuttlevervoer voor grote groepen kan regelen. 

Voor een dagtrip is Rotterdam ook zeker de moeite waard! Bezoek de Euromast, de Erasmusbrug of de markthallen op een comfortabele en betaalbare manier met FlixBus Huren!

Populaire busreizen vanuit Rotterdam.

Groepsreis naar Antwerpen

Bus huren in Rotterdam

Van de ene havenstad naar de andere? Antwerpen is in slechts 1 uur en 30 minuten te bereiken vanuit Rotterdam.

Antwerpen is de gezelligste stad van België en er is dan ook veel te doen. Of je nou op zoek bent naar cultuur, mode, architectuur of een dagje shoppen bij ons huur je goedkoop een bus. 

Zo kun je naar het museum aan de stroom (MAS), winkelen op de Meir, wandelen door de oude binnenstad of genieten van de prachtige kathedraal. Vergeet niet een pintje te pakken in een van de vele cafés.

Omdat Antwerpen vanuit Rotterdam zo snel te bereiken is, kun je er ook een daguitje van maken door een bus te huren met chauffeur! Hier kun je lezen hoe je comfortabel online een bus kunt huren.

Bus verhuur in & om Rotterdam

Bus huren in Rotterdam

Touringcar in Rotterdam nodig om de Haven van Rotterdam te bezoeken? 

De haven van Rotterdam is een wereldhaven en de grootste van Europa, er komen dagelijks enorme schepen binnen en de Maasvlakte is een indrukwekkend project. 

Organiseer je een bedrijfsbezoek in de haven van Rotterdam? FlixBus Huren staat voor je klaar.

Schoolexcursie naar de grootste haven van Europa op de planning? Probeer FlixBus Huren!

Nog niet overtuigd? Bereken de prijs nu met de online calculator!

Dagtrip naar Scheveningen & Den Haag 

busverhuur naar scheveningen

Scheveningen en Den Haag zijn met de bus in slechts een half uurtje te bereiken vanuit Rotterdam. 

Scheveningen is de populairste badplaats in Nederland, onder andere door de vele vormen van amusement aanwezig in de badplaats.

Want Scheveningen is niet alleen strand... Bezoek het Kurhaus, Sea Life, het AFAS Circustheater of ga naar een van de talloze strandpaviljoens! 

Ga je liever met je groep naar de binnenstad van Den Haag? Bezoek de Tweede Kamer, het Binnenhof, het Mauritshuis of Madurodam. Wij brengen je direct en comfortabel naar alle bestemmingen.

Of het nu gaat om zakelijk vervoer of een schoolklas. Wij zorgen voor vervoer op maat, hoe klein of groot de groep ook is. FlixBus Huren regelt zelfs het vervoer voor grote groepen en shuttlediensten.

Een bus huren naar Amsterdam

Bus huren naar pretparken

Voor een dagtrip een touringcar huren in Rotterdam, bijvoorbeeld naar een pretpark of dierentuin?  

Je kan nu een bus huren met chauffeur in Rotterdam met FlixBus Huren. Wij brengen en halen je op bij het pretpark naar keuze, gebruik de online prijs calculator en ontvang direct een vrijblijvende offerte!

Wij begrijpen dat met de hele school naar een pretpark meer is dan alleen het vervoer regelen, op zoek naar een makkelijke en veilige oplossing voor het vervoer? Probeer FlixBus Huren.

Of jullie nou naar de Efteling, Diergaarde Blijdorp of Walibi willen, wij regelen het vervoer.

Louez un bus pour vos événements d'université
Huur een bus voor je schoolreisje
Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?
Bereken online je opties om een bus te huren
Rent a tour bus
Kies het juiste busmodel voor je groepsgrootte