Bus huren voor 20, 30, 50 of meer personen

Mieten Sie einen Reisebus mit Fahrer in verschiedenen Größen
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Je wilt een bus huren voor een door jouw gewenste groepsgrootte?

Reizen voor grote groepen

Voor grote groepen

Je bent op zoek naar een bus voor 20, 30, 50 of meer personen? FlixBus Huren heeft een passend aanbod voor alle denkbare groepsgroottes. Voor de berekening van de directe prijs is de groepsgrootte zelf niet van belang, maar voor de afzonderlijke reizigers wordt het bij grotere groepen wel goedkoper.

Alle kosten inclusief

Oplossingen op maat

Met FlixBus Huren kun je een geschikte oplossing vinden voor jouw specifieke behoeften. Je kunt extra services aanvragen, zoals het vervoer van gehandicapten, een toilet aan boord of een skibox of een aanhanger voor extra bagage.

Veiligheid & comfort

Veelzijdig wagenpark

FlixBus Huren heeft het juiste voertuig voor jouw doeleinden. Ben je een grote groep? Wij beschikken over Deluxe bussen met 50 tot 78 zitplaatsen, met een lengte van minimaal 12 meter en uitstekend comfort voor nationale en internationale reizen.

Verschillende busafmetingen en modellen

Wij kiezen altijd het beste busmodel voor het door jou benodigde aantal zitplaatsen. FlixBus Huren heeft de passende oplossing voor onder andere schoolreisjes, verenigingen, particuliere feesten en bruiloftsgasten! Huur een Gran Turismo bus voor grote groepen of een minibus voor kleinere groepen.

Als je bij de prijsberekening het aantal passagiers opgeeft, selecteren wij automatisch het juiste busmodel voor jou. Jij kunt je op de voorbereiding van de reis concentreren en wij organiseren jouw vervoer met een bus met een eigen buschauffeur. Als het busmodel (bijv. een dubbeldekker) voor je reis belangrijk is of je wilt graag een groene FlixBus huren, dan voeg je dit tijdens het boekingsproces toe aan het opmerkingenveld.

De juiste uitrusting

Huur een touringcar voor het vervoer naar evenementen, feesten, dagjes uit, georganiseerde reizen met vrienden, rondleidingen of excursies. Niet alle bussen beschikken over dezelfde uitrusting, maar we garanderen bij alle bussen airconditioning en bij een boeking van meer dan 30 personen en een reisduur van meer dan 2 uur of vanaf 120 km een toilet aan boord.

Over het algemeen beschikken we over voertuigen die op alle wensen kunnen worden afgestemd en verwezenlijken we graag je ideeën. Bij FlixBus Huren zijn er drie hoofdcategorieën van touringcars: de minibus, de klassieke Gran Turismo en de dubbeldekker. Maar welk busmodel past het beste bij jouw ideeën en voor hoeveel personen is elk model?

Wil jij graag weten wat voor bussen we kunnen aanbieden? Hieronder presenteren we de verschillende busmodellen met foto's:

Bus huren voor 20 personen: De minibus

Der Minibus von FlixBus mieten

Voor kleinere groepen kan FlixBus Huren kleine bussen met een chauffeur organiseren. Kleine bussen zijn een goedkoper en praktischer alternatief in plaats van het organiseren van meerdere auto's of het kopen van afzonderlijke treintickets. Of je reisgroep nu een daguitstapje maakt of dat het om een bedrijfsuitje gaat, samen reizen is altijd een perfecte manier om de teamgeest te versterken!

Op aanvraag kunnen wij ook luxe VIP-bussen organiseren. Op deze manier worden je gasten en jij in klasse vervoerd. Een vip touringcar is van alle gemakken voorzien en kan voor bijvoorbeeld een zakelijke reis of een team-event gebruikt worden. Heb je nog meer specifieke wensen voor je VIP bus? Geen probleem, neem contact met ons op.

Uitrusting:

Een minibus heeft over het algemeen een capaciteit van 15 tot 20 zitplaatsen. Vanwege de compacte afmetingen is er geen toilet aan boord en zijn er meestal geen beeldschermen aanwezig. Verder heeft een kleine bus slechts een beperkte bagageruimte. Als je veel ruimte nodig hebt voor jouw bagage, raden wij een groter busmodel aan.

Aanbevolen voor:

 • Bedrijfsuitjes: seminars, teambuilding, zakenreizen, etc
 • Transport van de gasten tijdens een evenementg
 • Vliegveldtransfers

Let op: de minibus is erg populair! Reserveer je reis zo vroeg mogelijk om zeker te zijn dat er nog een bus beschikbaar is voor jouw excursie. En natuurlijk is bij FlixBus Huren ook bij kleinere reisgroepen de chauffeur altijd inbegrepen!

Bus voor 30-50 personen: de Gran Turismo-bus

Der Gran Turismo Bus bei FlixBus Mieten

Voor een uitstapje met een groep van ca. 30 tot 50 personen is de Gran Turismo de perfecte bus voor jou. Deze bus is een echte klassieker en zowel efficiënt als praktisch! Door een grote reisbus te huren voorkom je veel ergernis en rompslomp, want je hoeft geen parkeerplaatsen te zoeken voor meerdere auto's en je reist direct samen in één groep. Zo komt iedereen tegelijk aan.

Uitrusting:

Over het algemeen zijn alle bussen met meer dan 30 zitplaatsen bij FlixBus Huren grote touringcars met airconditioning en een toilet aan boord. Deze touringcars hebben over het algemeen centrale beeldschermen, maar dit kunnen we niet in al onze bussen garanderen. Als jij deze nodig hebt voor je reis, geef jouw wens dan aan in het opmerkingenveld tijdens de reservering.

Aanbevolen voor: 

 • Schoolreisjes
 • Dagtochtjes
 • Bedrijfsuitjes

Huurkosten bus

Bus voor 80 personen: Dubbeldekker-bus

bus huren Eindhovee

Busverhuur voor groepen met 80 zitplaatsen

Moet jij veel passagiers vervoeren? Waarom kies je dan niet voor een Grand Tour-bus met een tweede verdieping? Met een capaciteit van 78 tot 83 zitplaatsen reist jouw hele groep in één voertuig!

Uitrusting:

Dankzij de zeer grote capaciteit biedt de bus met 80 zitplaatsen het beste comfort. De meeste bussen hebben een toilet aan boord, tv-schermen en airconditioning.

Aanbevolen voor:

 • Grote nationale en internationale evenementen
 • Sportevenementen: transport van het team en de uitrusting

Opmerking over het parkeren:

Er moet worden gecontroleerd of de afmetingen en het gewicht van de bus met 80 zitplaatsen overeenkomen met de regels van de openbare parkeerplaats.  Verder moet jij er zeker van zijn dat er voldoende plaats is om de bus eventueel op een privéparkeerplaats te parkeren. Onze professionele buschauffeur staan uiteraard altijd voor je klaar, maar het is beter om dit voor de boeking al te controleren.

Ook dubbeldekkers zijn zeer populair bij FlixBus Huren en de beschikbaarheid verschilt sterk per regio. Als er geen dubbeldekker beschikbaar is voor je groep, stellen wij je graag twee kleinere touringcars ter beschikking.

Hoe kan ik een bus huren?

Den eigenen Reisebus mit Fahrer könne Sie sich einfach mieten

De prijzen variëren op basis van de reis: de drie hoofdcriteria zijn de datum, de bestemming en het aantal personen.

Om je een idee te geven van de prijs, geven we hier een voorbeeld van een reis van München naar Berlijn met de terugreis op de volgende dag (ongeveer 6 uur rijden en 600 kilometer):

 • 20 personen: vanaf €1.497 incl. btw (vanaf €75 per persoon)
 • 50 personen: vanaf €1.692 incl. btw (vanaf €34 per persoon)
 • 100 personen: vanaf €3.384 incl. btw (vanaf €34 per persoon)

Hoe kan ik een prijsberekening voor een bus ontvangen?

Dat is heel eenvoudig via huren.flixbus.nl. Vul in de eerste stap jouw basisgegevens in (datum, bestemming, aantal passagiers) voor een eerste online directe offerte. In de tweede stap kun je direct online boeken of een offerte per e-mail opvragen als je er liever eerst over wilt nadenken – de prijs blijft gedurende 7 dagen gegarandeerd!

Ons serviceteam helpt je graag verder. Je kunt een e-mail sturen aan huren@flixbus.nl. In onze FAQs hebben we alle onderwerpen samengevat die van belang zijn voor je reis.

Let op: Bij FlixBus Huren worden niet standaard groene FlixBussen ingezet. Op speciale aanvraag kunnen wij deze organiseren.

Naar de contactpagina

Speciale wensen? De bus kan naar wens worden aangepast

Omdat iedere groep en iedere reis uniek is, weten wij dat sommige uitjes wat veeleisender zijn dan andere. Of je nu een speciaal busmodel nodig hebt, de bus wilt versieren of zelfs een speciale uitrusting nodig hebt, vraag hiernaar bij het reserveren van de bus. Wij zullen ons uiterste best doen om de juiste bus voor jou klaar te zetten!

De versiering:

Het is mogelijk om de bus voor een speciale gelegenheid te versieren. Bijvoorbeeld voor voetbalwedstrijden, verjaardagen of bruiloften kun jij de touringcar zelf decoreren. Vraag per e-mail aan of jouw idee haalbaar is en welke alternatieven er zijn.

De uitrusting:

Er zijn veel busmodellen, -groottes en -merken. Wij proberen altijd tegemoet te komen aan je wensen voor de uitrusting in de bus of speciale wensen voor jouw reis. Heb je speciale aanvragen? Stel die gewoon in het opmerkingenveld bij de reservering! Welke speciale uitrustingen en modellen zijn er bijvoorbeeld?

 • Dvd-speler & beeldscherm
 • TV
 • Microfoon
 • (Fiets-) Aanhanger
 • Ski-box
 • Luxe VIP bussen