Bus huren doe je goedkoop bij FlixBus

Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Prijsvoordelen van onze offertes:

Reizen voor grote groepen

Transparante prijzen

Onze offerteprijzen omvatten alle kosten en worden zowel als totaalprijs als per persoon weergegeven. Gebruik onze service om gezamenlijk, flexibel en voordelig te reizen.

Alle kosten inclusief

Directe offerte

Als je goedkoop een bus wilt huren, kun je jouw persoonlijke offerte direct online opvragen. Vul het aantal reizigers, de plaats van vertrek, de bestemming en de data en vertrektijden in en binnen een paar seconden ontvang je jouw offerte.

Veiligheid & comfort

Flexibele boeking

De offertes van FlixBus Huren worden direct berekend. De offerte kun je naar je e-mail laten sturen waardoor de prijs 7 dagen wordt vastgezet. Of je kiest er voor om de reis direct te reserveren op de website met een betaling op een later tijdstip.

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?

Wat kost het om een bus met chauffeur te huren?

Bij FlixBus Huren hoef je niet bang te zijn voor verborgen kosten: de weergegeven prijs omvat alle reis- en servicekosten, zoals benzine, parkeergeld en chauffeurskosten. Er worden geen boekingskosten in rekening gebracht.

  • Laat de weergegeven offerte per e-mail naar je sturen en zet de berekende prijs voor zeven dagen vast.
  • Reserveer direct op de website en zet de prijs vast. Kostenloos annuleren of wijzigen is tot 14 dagen voor vertrek mogelijk. De betaling vindt plaats via automatische incasso, creditcard of factuur en moet uiterlijk 14 dagen voor vertrek plaatsvinden.

Wat kost een touringcar per dag?

Momenteel zijn directe offertes met onze prijscalculator alleen mogelijk voor enkele of retour reizen. Als je een complexere of meerdaagse busreis wilt plannen, stuur ons dan een e-mail met je plannen naar huren@flixbus.nl of gebruik het opmerkingenveld in het reserveringssproces.

Dankzij onze individuele offertes voor een voordelige touringcar met chauffeur bespaar jij tijd en geld bij de organisatie van jouw groepsreis en het vergelijken van verschillende offertes van uiteenlopende reis- of busondernemingen, want wij werken samen met verschillende regionale en internationale busondernemingen. Bepaal wanneer en hoe je de bus gebruikt! De huurprijs van een bus wordt op onze website met een onmiddellijke, kosteloze en vrijblijvende prijsberekening berekend. Je krijgt een op jouw reis afgestemde prijs: je hoeft alleen maar de datum, de reisduur en het aantal passagiers in te vullen. Of je nu een groepsreis met 10 of 100 passagiers plant en voor één dag of zelfs een hele week in Nederland of Europa, wij hebben een oplossing voor jou klaar. Vraag meteen een offerte aan!

Wat kost een touringcar voor 20-80 personen?

De prijs van een bus met een eigen chauffeur bij FlixBus Huren wordt bij iedere verhuur aangepast op basis van de duur van de reis, de afstand en het aantal passagiers.

Hier volgt een concreet voorbeeld van een boeking bij FlixBus Huren:

Voorbeeldprijzen voor een ééndaagse retour reis tussen Berlijn en Leipzig (ongeveer 200 kilometer en 2 uur rijden):

  • 20 personen: vanaf €700 incl. btw
  • 50 personen: vanaf €770 incl. btw
  • 80 personen: vanaf €1100 incl. bt

FlixBus Huren stemt de reis op jouw deelnemersaantal af. Of dat nu 10, 50, 100 of meer passagiers zijn: alles is mogelijk! Jij houdt je bezig met jouw groep, wij regelen het transport.

De prijs voor een bus met chauffeur wordt niet op basis van een eenvoudige dagprijs berekend. De verhuur wordt volledig op jouw reis afgestemd. FlixBus Huren garandeert je de beste prijs voor een gehuurde bus met chauffeur.  

Hoe wordt de huurprijs voor de bus berekend?

We hebben een complexe berekening om je de beste prijs te bieden voor de bus met chauffeur: het aantal kilometers, de reistijd, het aantal passagiers, bijkomende kosten, seizoensgebonden variabele kosten en het aantal chauffeurs dat nodig is voor jouw programma.

All-inclusive busverhuur voor groepen

Wieviel kostet eine Gruppenreise mit Bus

Bij FlixBus Huren krijg jij geen vervelende verrassingen bij het betalen, de prijs omvat alles wat je nodig hebt. Iedere prijsberekening omvat de volgende bijkomende kosten:

  • Parkeerkosten
  • Maaltijden en eventueel onderdak van de chauffeur
  • evt. tolkosten  

Onze klanten vragen vaak of de prijs van de berekening ook het gebruik van de reisbus ter plekke omvat. De getoonde prijs geldt alleen voor de directe transfers. Maar als je de bus op de bestemming nodig hebt kun je dat aangeven in het commentaarveld of per e-mail. Wij passen de prijs en de organisatie dan aan, zodat de reis op jouw programma wordt afgestemd.

Of je nu een bus huurt voor een schoolreisje, een bedrijfsuitje of voor de gasten van een bruiloft, wij stemmen de reis op jou af! Als je een offerte aanvraagt, beschrijft je jouw planning en waarvoor je de bus nodig hebt. Zodra wij alle details voor het geplande programma kennen, kunnen we je de beste prijs bieden.

Hoe kan ik een directe offerte ontvangen?

  1. Vul de velden met de plaats van vertrek, de bestemming, de vertrek- en aankomsttijd en het aantal passagiers in. Als je speciale wensen hebt, beschrijf je die in het opmerkingenveld.
  2. Je ontvangt direct een offerte per e-mail.

Hoe betaal ik de touringcar?

De betaling van de gehuurde bus moet uiterlijk 14 dagen voor de datum van vertrek bij ons binnen zijn. Je hebt drie betaalwijzen tot je beschikking: Met creditcard: Het bedrag wordt 14 dagen voor vertrek automatisch afgeschreven. Per automatische incasso: Vul je IBAN in het veld van de bankgegevens bij de reservering in. De automatische incasso vindt 14 dagen voor de vertrekdatum plaats. Per factuur: Tot 14 dagen voor vertrek is het mogelijk per bank overschrijving te betalen. Contant betalen op de dag van de reis is helaas niet mogelijk.