Hoe huur je een goedkope bus met chauffeur?

Location de bus pour voyage touristique
Vul je reiswensen in en krijg direct een prijs te zien

Eenvoudig een bus huren

Wil je een groepsreis organiseren en je weet niet hoe je een bus kunt huren? Hoeveel kost het? Welk model kies je? Waar vind je een chauffeur? Hoe lang van tevoren moet je reserveren? Maak je niet druk! De meeste klanten weten niet meteen hoe ze dit moeten aanpakken. Het feit dat je niet gewend bent om een touringcar te regelen, is de reden waarom FlixBus Huren alles in het werk stelt om dit zo eenvoudig mogelijk te maken. Leraren organiseren meestal één keer per jaar een schoolreisje, een bruidspaar trouwt eenmalig in hun leven en bedrijven organiseren slechts af en toe een seminar. Zelfs voor de kenners zoals luchtvaartmaatschappijen is het niet altijd even gemakkelijk zich een weg te banen door de vele busmaatschappijen, zonder een breed aanbod en transparantie van de prijs. FlixBus Huren coördineert je project van A tot Z zodat het huren van een bus net zo gemakkelijk is als het kopen van een buskaartje!

Huur een bus in 3 stappen

Louer un bus facilement

1 - Directe prijsopgave

Selecteer een plaats, een datum en het aantal deelnemers. Je ontvangt onmiddellijk een vrijblijvende online prijsopgave.

Een prijs berekenen

Comment louer un bus

2 - Reservering

Als je wilt kun je direct online reserveren. Hoe vroeger je reserveert, hoe goedkoper het zal zijn.

Je kan de prijs ook 7 dagen vastzetten door de offerte naar je e-mail te laten sturen.

Reserveer je reis

Comment louer un autocar

3 - Afronding

  • 14 dagen voor de reis: betalen via factuur, credit card of automatische incasso.
  • 1 dag voor het vertrek: je ontvangt een e-mail met alle reisdetails(contactgegevens van de chauffeur, beschrijving van de bus...).

Details van de prijs

Je reservering in detail

Voordat je een reservering maakt, wil je weten waar je aan begint en waar je je aan verbindt voor welke prijs. Dat is volledig normaal! Onderstaand vind je een handleiding met de 3 belangrijkste stappen om je duidelijk te maken hoe je een bus kunt huren.

Stap 1 - Onmiddellijke prijsopgave
Slechts 3 gegevens volstaan om een offerte op te stellen: de datum & tijden, de plaatsen en het aantal passagiers. Met deze informatie kan je onmiddellijk online een gratis prijsopgave berekenen. Je kan deze prijsberekening zelf uitvoeren op onze website, of je kunt één van onze adviseurs vragen mocht je meer hulp nodig hebben. 

Stap 2 - Reservering
Zodra de prijs is berekend, kan je onmiddellijk via de website reserveren of de offerte naar je e-mail laten sturen zodat je even de tijd kunt nemen om er over na te denken. 

Als je direct reserveert, ontvang je een bevestigingsmail met alle reisdetails en een uitleg van de volgende stappen. De betaling kan worden gedaan via bankoverschrijving, credit card of automatische incasso. De betaling moet ten laatste 14 dagen voor de vertrekdatum worden uitgevoerd. 

Als je een offerte hebt aangevraagd via de website en je dus even de tijd wilt nemen, ontvang je een e-mail met een prijsopgave. Die prijs wordt vastgezet voor 7 dagen. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid de reis te reserveren voor die prijs.

In beide gevallen is er geen enkele verplichting direct te betalen. Tot 14 dagen voor het vertrek kan je de reservering van je bus gratis annuleren of veranderingen doorgeven

Stap 3 - Afronding
Nu de reservering voltooid is, komt de 3de en laatste stap van het traject. Alle details worden door ons bestudeerd. Wij bekijken onder andere het programma en de adressen van het start- en eindpunt. Eén werkdag voor vertrek, in de loop van de dag, zal je een e-mail ontvangen met alle belangrijke informatie zoals de gegevens van de chauffeur en een beschrijving van de touringcar.

De betaling moet ten laatste 14 dagen voor vertrek worden uitgevoerd. Je kunt betalen via bankoverschrijving, automatische incasso of credit card.